k2727 Arkadaşlar 39+2 doğduk her şeyi tamam ama bebişim 3 saat sonra falan nefes alıp vermesi hızlı olduğunu farkettim özel hastanede doğurdum bu arada , doktor işte takip dedi sonra uyutup entube etmişler çok endişeliyim böyle durum yaşayan var mj
durukusunannesi_ k2727 enfeksiyon ve sarılık sebebiyle 6 gün kaldı benim kızım da küvözde. Endişelenmeyin inşallah nefes alış verişi normale dönsün alışsın diye yapmışlardır diye düşünüyorum sağ Salim evinize götürmek nasip olsun tez zamanda 🙏
Beste56 Ben böyle bişey yaşamadım sadece kızımı enfeksiyondan dolayı küveze almışlardı Ama adına çok üzüldüm inşallah sağlıkla çıkar bebişinzi Allahım uzun ömürler versin yavrucağa Allah yardımcın olsun bol bol dua edeceğim yavrun için sen sakin ol ama imtihanlarla dolu Bi dünyadayız ayakta dur bebeğin için😥
Alpbaby Ben Sezeryan oldum kalp atışları hızlı desi doktor riske atmadı bebeği aldı doğuncada kslp atışları hızlıydı 1 hafta yoğun bakımda kaldı herşey normale döndü şülür bi hastalık vs de çıkmadı
Defneeminannesi Benim kızımda 5 gündür yoğun bakımda. Doğduktan iki saat sonra nefesi hızlı diye aldılar. Midesine hortum attılar. Düzelmesini bekliyoruz. Allah sabır versin. Bi an önce kavuştursun inşallah