Iki_pasa_annesi Kızlar dün post açmıştım oğlum kaza yapmıştı belki gören vardır benim o an gözümün önünden gitmiyor uyuyamıyorum geceleri gündüzde uyumuyorum 3 aylık bebeğim var bide onla bile doğru dürüst ilgilenemiyorum yardım edin ben bunu nasıl atlaticam oğluma baktığım zaman içim yanıyor o anı geliyor gözüme kendimi tutamıyorum ağlıyorum öyle araba çarptığında oğlumun bilinci acikti şok oldum ağlamaya başladım bugün sordu anne niye ağladın dedi bende sana bisi oldu diye korktum dedim bana ne dedi biliyo musunuz anne ben öldüm zannettim dedi benim o kelimeyi duyunca bittim resmen ALLAHİM çok şükür bana bağışladı onu ama ben o anı oğlumu öyle görünce kötü oluyorum 😢😢😢😢şuan ağlıyorum oğluma bakıp ömrümden ömür gitti benm allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
momlifetime Iki_pasa_annesi Çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bir daha 🤲🏻 Güzel şeyler düşünmeye çalışın şuan yanınızda sağ olduğuna şükretmeye dua edin bol belki iyi gelecek okuyun sürekli bebeklere insallah atlatırsınız aklınızdan çıkar 🤲🏻🌸
Gulcann0 Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın evlatlarımızı korusun inşallah 🤲 Bir süre bu psikolojiyi yaşamanız çok normal ama çok şükür ki bir şey olmamış evladınız sağ salim yanınızda sadece buna odaklanmaya çalışın🙏
Atesbebek Postunuzu okumadım. Sizi çok iyi anlıyorum. Oğlum küçükken ağzını sehpaya çarpmıştı. On disjnin bir tanesi icerj gömüldü. Yanlardada çok hafif vardı. İlk olduğunda kanadı falan filan neyse hatırlamak bile istemiyorum. Sonra dışı geri indi şükür ama 1.5 hafta sürekli ağladım. Yani biri soruyordu direk ağlıyordum. Siz dahada tehlikeli bir şey yaşamışsınız. Eminim atlatacaksiniz ama insan kendine hakim olamıyor o annelik duygusu insanı farklı bir duygu durumuna sokuyor. Sadece ona karşı pozitif olmaya çalışın yansıtmamaya çalışın. Anne olarak en başta yapmamız gereken bu . Çok geçmiş olsun. Allah korusun her şerde bir hayır var derler. Belki o olmasaydı daha beteri olacaktı bilemeyiz .böyle düşünün. Geçecek ama zamanla atacaksınız onu üstünüzden.