Tazefasulyecik Bebeğim 5 aylık ve uyuması saat 1i 2yi buluyor bir aydır böyle 9.30 gibi yatıyor yarım saat sonra kalkyor emsede uyanıyor sonraki uyuması 1i buluyor napmalıyım
Fndkurdu Tazefasulyecik sabahları biraz erken uyandırın yavaş yavaş bebek alışıncaya kadar biraz mızlanıyor ama çabuk alışıyorlar daha sonra saat akşam 6 dan sonra uyutmamaya uyursa da 30 dk Max uyku yapsın uyandırın sonra gece geç yatıyorlar
11102022 Tazefasulyecik bebeğim 5 aylıkken aynı sorunları yaşamıştım. Hatta o kadar ki gece 1 de 2 de arabayla gezdirerek uyuturduk. 6. Ayinda dişlerinin çıkmasıyla uyku saatlerinde düzelme oldu. Çok yıpratıcı ama geçici bir dönem
Tazefasulyecik Bbcrrr gündüz bir kere uzun uykusu var diğerleri iki saat arası onar dakika uyuyor mutlaka
Tazefasulyecik Fndkurdu sıkıntı o işte ben asla erken uyanamadığım için habire emziriyorum uyusun diye 10 gibi uyanıyoruz 😂
Tazefasulyecik 11102022 hadi ya inşallah geçici bir süreçtir böyle gidicek diye çok üzüldüm istemem bu kadar geç saate kadar uyanık kalmasını resmen gözleri ufacık kalıyor genede uykuya direniyor
Fndkurdu Tazefasulyecik bende aynen senin gibi yapıyordum ama o düzene bebek alıştığı gibi sende alışıyorsun
11102022 Tazefasulyecik bir de ben 3 uyku yaptiriyordum doktorumun tavsiyesiyle 2 uykuya düşürdüm öyle de düzenledim saatlerini
11102022 sinoli 7. Ayinda dört diş birden çıkardı düzelmişti uykuları. Bizdeki sorun besiginde değil de benim göğsümde uyuma olarak kalmıştı son iki gündür o da düzelir gibi oldu
sinoli 11102022 Bizimde kabardılar baya salya döküntü vs. oldu ama görünürde şu an için bişey yok umarım bizimde hepsi birden çıkar 💆🏻♀️