Pamukseker15 Doktorum 3 kere 30 cc mama vermemi söyledi. Sma comfort denedik beğenmedi. 4 aylık siz ne kullanıyorsunuz bebeklerinize? bir de tattıysanız mamaların tadı nasıldı? Sütüme benzeyen bir mama bulmaya çalışıyorum
Acemilik28 Pamukseker15 goolden gooat yada hip bizim kız Bebelaci çok beğendi evolvia sma çok kötü kokuyor ya😅
Bebeko19 Pamukseker15 aptamil denedim bebeğim her içtikten sonra ağlıyordu çok gaz ve kabızlık yaptı . Hip organik combioticc kullanıyorum çok memnunum gazı da kalmadı çok şükür kakasını da yapıyor
Hbtn Pamukseker15 hipp kullandım benim bebeğime iyi kilo aldırmadı, aptamil kullandım, şuan evolviaya geçicem
Yeniannis_ Aptamil kullanıyorum sma kullandım kabızlık gaz herşeyi yaşadım Aptamil hem kaka sorunu yok hem gaz
Pamukseker15 Acemilik28 evet sma tadı da çok kötü benim sütüm biraz tatlı bir süt ama mama çok kötüydü benim sütüme hiç benzemiyor. Sizin önerdiğiniz mamalar nasıl tatları ?
Acemilik28 Pamukseker15 valla keçi sütü varmış anne sütüne yakın olan kullanmdm sadece ama evolvia kullandım
Bbcrrr Pamukseker15 yoo aksine kolik bebekler için yapılmış bi mama ve bize çok iyi geldi bende çok araştırdım ve soft bi şişlikte yapmadı kemiğine etine kilo aldı neredeyse
Pamukseker15 Bbcrrr eskiden haberlerde çıkmış da belki içeriği değişmiştir bilmiyorum bende çok kullanan var hipp
ikibaloglanannesi Bebelac Bebelac Gold Hipp Sma Aptamil çoğu bebekte gaz kabızlık kusma yapıyor. Onu baştan eleyin.
Bebekcercinli23 Pamukseker15 golden goat anne sütüne en yakın mama keçi sütlü sindirimi kolay ve içeriği en temiz mama