K2C2 Bebeğime tadın yaptırıyorum yoğurt yedirdim ve kakasını göstermek istiyorum mideniz bulanmazsa koyayım mı
Senden-bokolmaz K2C2 bende yedirdim üç defa falan kızımın da kakası değişti ama katı gıda aldı ilk defa o yüzden bence yoksa vücudunda kızarıklık vs olur alerjide oğlumda hep öyle gösterdi kendini
Yekbarnes K2C2 alerji olabilir, benim oğlumun da sümüksü kakası vardı. Doktora gidin bu süre süt ürünlerine ara vermenizi önerir yüksek ihtimalle
K2C2 Senden-bokolmaz başka bir belirti yok. Kırmızılık vs. Laktoz inteloransı vardı bir buçuk aylıkken acaba o yüzden olabilir mi
K2C2 [silindi] keşke yasak olmasa kötü bir şey değil ki bebek kakası sonuçta. Burda herkesin bebeği var. Emin olamadığım için paylaşmak istedim
Alerjikrinit [silindi] başlığa yeşil kokulu akıntı vs yazdıklarında da düzeltir misiniz midem bulanıyor benim bebek kakası fotoğrafı bundan daha masum bence. Yazan kişiyi uyardım diye beddua etti bana
[silindi] Alerjikrinit Forum kuralı olarak sadece dışkı görselleri yasak annemiz, diğer başlıkta bir sorun yok. İyi forumlar 🤗 Rahatsız edici (dışkı görseli vb.) ve bebeğinizin mahrem bölgelerinin göründüğü fotoğraf paylaşılması yasaktır.