Benisahtesevme2 Kızlar bugün içime doğmuş gıbı test alıp yaptım ve net ıkı cızgı çıktı İkinci kez anne oluyorum 🥰 Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin 🙏🏻 Sürpriz oldu bu arada🫠
Balkizlarim Benisahtesevme2 aaaa hayırlı olsun yakışır taze anne Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin ve gelsin bebiş 🌵🧡🌈
YorgunAna07 Benisahtesevme2 hayırlı olsun inşallah Allah ın izniyle sağlıkla inşallah, İlki kaç yaşında acaba
Benisahtesevme2 Balkizlarim yaaaa evet sürpriz yumurta cınsıyetı ne olacak çok merak ediyorum var mı ıcıne doğan fatmacım 🥰🥰
Balkizlarim Benisahtesevme2 ay şuan senin resmine baktım ve kız gibi bi hiisse kapıldım bilmiyorum tabi ama çok anlamam öyle şeylerden Rabbim sağlikli nasip etsin de 💛💛☺
Bugleminannesi28 Benisahtesevme2 hayırlı olsun canım bu arada direk görür görmez içime kız gibi geldi cinsiyeti
balmom Benisahtesevme2 ayy hayırlı olsun bacım 🙃 Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah akıllı bir bebiş olur 😅
Elifdogan Benisahtesevme2 hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle alırsın inşallah kucağına sağlıkla gelsin minik 🙈🤍🙏