Aysenursa Kızlar 37 haftalık hamileyim ve 2.3 gündür ishalim ve ne yaparsam yapayım geçmiyor affedersiniz wc çıkmadan yoğun bir karın ağrısı yaşıyorum sonra hafifliyor acaba salgın mı var yoksa doğum belirtisi mi ?
Cns15 Aysenursa doğum belirtisi kendini hazırlıyor vücut patates muz gibi tutucu şeyler yiyin bol su için geçmez ama doğuma kadar
Aysenursa Cns15 bol su içiyorum zaten doğuma kadar böyle sürecek mi ya gerçekten zor biran önce gelse bari 😄
Ktiryaki Aysenursa bende aynı durumu yaşamıştım son haftalarimda doğum yaptıktan sonra da geçmemişti hatta :😂
Aysenursa Ktiryaki bende son haftalardayim 37+1 olduk çok şükür dogurmadan kaç gün önce başladı sizde hatırlıyor musunuz
Marselinannesi Aysenursa Bence eczaneden bir probiyotik alın Reflor kullanabilirsiniz hemen keser ishalinizi ve bol bol su için vücudunuz su kaybediyor. Bunları doktor olarak söylüyorum, ishal başlı başına bir doğum belirtisi değildir.
Aysenursa Marselinannesi kafama göre de ilaç kullanmak istemedim pazartesi günü kontrole gidicem gidene kadar idare etmeye çalışıyorum ki zaten bol bol su iciyorum ihmal etmiyorum yinede teşekkür ederim aklımda bulunsun ☺️