berosunannesi Çocuğum 8 ay 20 günlük kızlar. Havuza sokmak istemiyorum. Eşim hafta sonu tatili ayarlamış illa havuza girsin ne olacak diyip duruyor ne yapacağım korkuyorum ben havuzdan siz sokuyor musunuz
Gamzeeyigun berosunannesi kız bebekse havuzda idrar yolu enfeksiyonu kapma riski çok çok yüksek erkeğe nazaran
Wanderlust berosunannesi doktorum en pis denize girin ama havuza girmeyin dedi asiri bakteri mikrop var onu gectim bircok kimyasalla temizleniyor cocuk icin hic onerilmez biz dahi kullanmamaliyiz.
momybaby berosunannesi havuzlari temizleyen klor mu ne bi sey vardi kanser yapıyormuş. bi tane anne yazmisti havuzlu sitede oturuyordu 3 4 tane cocuk kanser olmus diye. onlar tabi surekli giriyodu belki. sizin ki fazla uzun bi sure değil. 1 2 saat soksaniz bi sey olmas belkide
berosunannesi Gamzeeyigun evet kız😔 ne olacak diye sinir edip duruyo sürekli temizleniyomus 5 yıldızlı otelmiş ne alakaysa
berosunannesi momybaby ya hiç bilmiyorum çok haberler okuyorum o yüzden tedirgin oldum zaten öyle saatlerce asla sokmam ama yine de insan korkuyor