Sevgimelegim 2 aylik bebeklerinizi mama olsun meme olsun kac saatte bir besliyorsunuz nekadar emiyor? Mama, veriyorsunuz cc olarak, kac saat uyuyor? Cvp veren kisiler mama mi meme mi belli ederse memnun olurum.
hunilimomm Sevgimelegim doğduğundan beri meme veriyorum 2 saatte bir emiyordu 3 aya kadar gece uykusu düzeniydi 3.aydan sonra biraz keyife donderdi cani ne zaman isterse o zaman emiyor 3 saati bulduğu da oluyor gece uykusu yok gece daha çok meme istiyor
Cosmosmom Sevgimelegim canım memenin saati olmaz mamanın saati olur. Memeyi ne zaman isterse vermek gerek. Mama ile beslemiyorum.
Toprakdnrr Sevgimelegim 54 günlüğüz meme ile besliyorum. Gündüz en geç 2 saat, onun haricinde her istediğin de emziriyorum. Geceleri 3 saati buluyor uyanmadığı sürece emzirmiyorum. Kilo alımımız güzel böyle devam ediyoruz
Sevgimelegim Cosmosmom biliyorum canim saati olmayacagini elbette istedigi zaman emziriyorum, ama gaz oluyor ara ara oyuzden sordum.. Cok emincede huzursuzlaniyor. Uykuya dalamiyor
NhLpRn Meme , ne zaman isterse gece istemezse doktor 6 saate kadar uyandırma dedi gündüzde zaten her istediğinde veriyorum