Deryaaa Arkadslar bır hafta oldu klavye tusu yuttugunu dusunuyrumm kakasnı kntrol edıyrum ama cıkan bısı olmadı ve kabız ama kabızlıgı ondan oncede vardı bagrsak calısın dıe bısıler yapıyrum ama cok ocmıo napayım doktra gıdeyımmı yardımcı olursanız 😔😔
Poncikbirannis Deryaaa ay bilemedim hiç şaşırdım başıma gelmedi inşallah birileri fikir verir canım ama Bi doktora götürsen iyi olurdu gibi geldi koca tuşu çıkarabilir mi kakasında bilmiyorum
Esracim Deryaaa canım klavye tusundn bahsediyoruz nasıl millete inanıp onca zaman bekledin. İçeride bağırsağa yapışmış bile olabilir. Bir an önce götür doktora.
kaganannesi Klavye tuşu zaten tuvaletle çıkmaz ki,git hemen canım doktora.Git bakılsın şüpheleniyorsan
Deryaaa kaganannesi ya cılar dedıler para bile cıkyo sedıler ama yutmamısta olabılr oyuzden oladar ıslem gorsun ıstemıyrum dktrda ama bılmıyrumm cok uzgunumm
doruknaz Deryaaa bir doktora goturüp röntgen çektirin. kardeşimde tırnak makasını bulamayınca yurdumu acaba diye korktu çektirdi. yutmamış. kafanız rahatlamış olur emin değilseniz
doruknaz eğer yuttuysa çok ufak birşey de değil ki doğal yollardan çıkarabileceğini sanmıyorum. 1 hafta çok bile beklemişsiniz
Deryaaa doruknaz ya wvt cok ama bılmıyrumm emın olamdm gorumcem kaka yapıyasa yutmamıstr dedı ama kakayı az yapıo katı kabız cnku
Prensesannesioldm Ahh yarabbim bu cocuklar cok dikkat istiyor Ama arkadaslarin dedigi gibi klavye tusu cikmaz
Deryaaa MinikCilek sapln ınankı oladarda dılkat edıyrum hıc yapmadıgı seyleeı yapmıs dılatımsen kevmıs
Taftafgiller Deryaaa Kizim kupesini yutmuştu 11 aylikken bende suphelendim butun evi aramistim yok acile gittik rontgende çıkıyor canm git icin rahatlasin bizim ertesi gu çıkmıştı kakasindan
Ftmgktg Deryaaa ışlem görmez bebeğin ultrason vs onla bakarlar allah korusun bsey olur falan ben olsam asla kimseyi dinlemez koşardım doktora bence git