Gokce122 Anneler merhaba kızım 2 yaşında bugün ceviz yerken ( çok küçük taneli vermiştim) burnuma kaçtı dedi tabi baktık ama göstediği burnuna yok . Burundan akıntı oldu sabah ama oda geçti . Başına gelmiş olan varmı napılabilir takip edipmi doktora gidelim?
Glrmila Gokce122 karabiber koklatip hapsurtsaniz yabancibi cisim kacmasinda konunun sicakligi ile belki cikabilirmi acaba
Ege45 Gokce122 bizim mahallede çocuk burnuna çiğdem sokmuş bariz gözüküyordu ve çıkartamadılar elle annem kucağına aldı ağzından bi üfledi burnundan çıktı gerçi sizinkide küçük taneçikmiş belki burnundan genzine gitmiştir yada serumfizyolojiyle burnunu çekebilirsiniz
elagozlu35 Halamlada kalmıştım o gün küçükken leblebi sokmuştum burnuma hiç unutmam babamı aramşlardı gelip hastaneye gttik çıkarmışlardı inşallah oglumda yapmaz bu yaptığımı
Unhappy_ 1 haftadır oğlumun burnu akıyor ve tıkalıydı bizde kilima çarptı diye düşündük daha sonra kötü kokmaya başladı neyse bugun hastaneye götürecektim bi sümkürdü karton parçasını çıkardı