Tugceeeee12345 Merhaba anneler ben birsey sorucam bu kolik bebek gaz olayı bebekte kaç günlükken olur yani doğar doğmaz mi olur sonradan ortaya çıkar mı bilmiyorum bu konuları Bilgi verirseniz sevinirim
Misskokulum Tugceeeee12345 bizim 20 günden sonra başladı huysuzlandigi zaman fön makinesi sesi açıyorum sakinleşiyor
Guel_ Tugceeeee12345 40 cikana kadar bebegimin hic biseyi yoktu cok sakindi gaz ne bilmezdik 40 cikincs gaz patlamadi yasadi bebegim resmen bas edemiyoruz
Guel_ Tugceeeee12345 insallah ya bazi bebeklerde uzun da süreiliyormus simdiden tükentim bi kac ay daha dayanilmaz
Modies Tugceeeee12345 bizim işte valla kendi çıkartmaya başladı bu hafta 2 ay 10 günlükken gaz ilacı vermemeye başladık diyebilirim
Tugceeeee12345 Guel_ Allah sana sabrını verirde insallah miniğin sancısı son bulsun kıyamam insallah 🙏
Guel_ Tugceeeee12345 amin cümlemize 🙏🏼 insanin elinden bise gelmeyince gercekten zor oluyo bebegin kivrsnirken görmek öyle zor ki
deryata Modies kendi çıkarıyor derken nasıl yapıyor bebeğiniz. Ağzından mı yoksa poposundan mı cıkarıyor gazını
1100210182 Tugceeeee12345 15 gün sonra başladı tavsiyem Bebek uyutucu DİE bir program var onu indirin telefonunuza kolik müzik ile emin olun çok rahatlıyor benim resmen hayatımı kurtardı
Tugceeeee12345 1100210182 suan zaten anne karnı sesiyle uyutuyorum bazen yarıyor bazen yaramıyor bakalım Allah yardımcımız Olsn inşallah
MutluY Payavsani çayı ve anason gaz için çok iyi eğer emziriyorsaniz yemeklerden sonra günde iki bardak içebilirsiniz bebegede bir çay kaşığı verebilirsiniz ben bu şekilde çözdüm haz problemini