EsraUmut Bu aylarda kaç tane bez değiştiriyorsunuz günde. Şu son iki gündür bezi sürekli kupkuru. Su olabildiğince veriyorum ama gene kupkuru. Sizde nasıl
Senden-bokolmaz EsraUmut herkes aynı bizde öyleyiz 40 CC su içti bugün toplam 5 aylık ama bez boş sürekli emer arada yoğurt yer o kadar 🤷
0000Bahar EsraUmut bizdede öyle valla bide bazen çok durduğu için mi ne bez deki çişi sarı oluyor emiyor su da veriyorum ama bi rahatsızlığı olsa bi belirti verir herhalde diye düşünüyorum inşallah bişi yoktur da
Meryirem EsraUmut benimde öyle ya izlemlerime göre hava çok sıcak olunca terleyince bez sayımız azalıyor
rabiaydncm ahh sormayın bende fark ettim emiyor ama sıcaklardan ötürü bez sayımız düştü terliyor ondan galiba
EsraUmut rabiaydncm öyle sanırım benimkide emiyor ek gıda bu ara hiç yemiyor bol bol sıvı tüketmesi için uğraşıyorum bende
EsraUmut Senden-bokolmaz havalardan o zaman. Bende endişeleniyorum acaba doymuyor etmiyor mu da bez sürekli boş diye düşünüyorum. Çünkü ek gıda da zar zor yiyor
EsraUmut 0000Bahar inşallah inşallah. Ya ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum bol bol su ver içecek ver dedi. Veriyorum olabildiğince ama gene aynı. Demek bu aylarda böyle oluyor çoğunluk
Senden-bokolmaz EsraUmut soymayinca zaten sürekli huzursuz oluyorlar güzel de emiyor o yüzden takmıyorum ben artık bı de bizim evimiz dışardan daha sıcak 😪