Nazlimu_ bebitonunannesi_ canım 7 sene kullandım. Ne yaparsam yapayım mutlaka aktı 🥰 bakır kırmızı tonları malesef akıyor
duruguzel bebitonunannesi_ mor şampuan sarı saç için turunculuğu alsın diye. Yani sizin Bakır için kullanmanız gereken en son şey. Durulama suyuna elma sirkesi tavsiye ederim. Ama bakır ne yaparsanız yapın akıyor maalesef
Nazlimu_ bebitonunannesi_ mor şampuan sarı saçları için kullanıyor bildiğim kadarıyla. Yeşillenme yapmasın diye
1tostos22 bebitonunannesi_ ben saclarim kizilken ilk durumalayi sirkeli suyla yapiyordum baya etkili oluyor bakirda da etki eder mi bilemiyorum ama deneyin isterseniz.
Poyrazinorhaninannesi33 bebitonunannesi_ bende istiyorum ama.cesaret edemiyorum nasil oldu resim atma.sansinjz var mi acaba 😘
Poyrazinorhaninannesi33 bebitonunannesi_ tamam güle güle kullan peki kuaför soyledi mi ne zaman surede akar ne zaman tekrar boyatmak gerekiyor felan diye ya kusura bakma cok soru sordum da 😊
bebitonunannesi_ Poyrazinorhaninannesi33 yok kuaförde boyamadim arkadaşa boyattım evde nasıl olabilirse öyle oldu renk tonu eşitsiz oldu ama güzel oldu🙃