Eda038 Bebekleriniz günde kaç saat uyuyor anneler Benim ki 10 günlük maşallah günün tümünü uyuyarak geciriyor toplam 1 saat uyanık yani normal mi sizce
Minikkopya Eda038 cok normal. Merak etme byüyüdükçe daha uyanık kalcak. Hatta suan doyurmak içğn zorla uyandıracaksın
beyzacmvrc Eda038 yeni doğduğunda doktor bana 22 saate kadar uyuması normal dedi. Ama 2-3 saati sakın geçirme bı şekilde uyandır besle Benim bebeğim sarılık oldu 2 aylık olduk daha ueni geçiyor
Minikkopya Eda038 ben de geçtim o yollardan.suan benmki 6 aylık. 2 saatte bir uyandır emzir 1 dk bile emse kardır. Zamanla yoluna giriyo emin ol.
Eda038 beyzacmvrc aşkım benimkide sarılık oldu ama asla 2 saati bile geçirmek istemiyorum beslemek için
beyzacmvrc Eda038 sarılıktan dolayı uyuyor su an Topuklarini sık yüzünü yıka pamukla boynunu falan sil Üstünü çıkar ben hepsini deniyodum yine de kar etmiyodu doğru düzgün
Eda038 beyzacmvrc inanki hepsini yapıyorum ama nafile keyfi isterse uyanıyor aşırı inat bi çocuğum var
beyzacmvrc Eda038 bizimkide öyleydi😊 şimdi de uyumuyir diyorum😅 Bazen sabah 8 de kalksa 5-6 ya kadar uyumuyo Ama sen uyandır zorla