MilaveAnnesi1 Bana güzel bi yer önerin lütfen kızlar Bursa’da haftaya doğumgünüm var yer ayırtmak istiyorum alkollü para önemli değil
ArvenMom MilaveAnnesi1 arap şükrü mudanya sahil kenarı olabilir balatta güzel yerler var siz nasıl bi yer arıyorsunuz
tazeannis_ MilaveAnnesi1 dans eğlence istiyorsan bence inferno odunlukta , sohbet muhabbet olur diyorsan podyumparkta güzel mekanlar var
ArvenMom MilaveAnnesi1 beyaz kayalar eğer rakı düşünüyorsan erol balık eğlence parkora podyumpark görüklede bazı yerler var
MilaveAnnesi1 ArvenMom bademlide Özlüce de eşimle oturup rakı meze yapabileceğimiz bir yer. Gönlümden şey geçiyor böyle taverna gibi ama yol sanırım. Var mı önerebileceğiniz bi yer acaba
Deletedmom_116 MilaveAnnesi1 siz niye her şeyden korkuyosunuz. Korkuyosaniz neden alkollü mekan arıyorsunuz 😅 oturup evinizde de içebilirsiniz.😅
Irmakmelegim MilaveAnnesi1 Özlüce de mezem Özlüce var tavsiye ederim alkollü nezih müzikli duzgundur bademlide bilmiyorum
MilaveAnnesi1 Deletedmom_116 yok ben böyle daha güvende hissedeceğim yerlerde içmeyi seviyorum. Arap Şükrü bana çok kötü geliyor
ArvenMom Kaynanasevmem neden linçlensin ki saçma herkes istediğini yapabilir linç edilicek bi konu değil sana demiyorum genel bu arada linçleyenleri de anlamıyorum asla