ilknurcelik Bebeğim 18 aylık bugün bıngıldağı biraz açık kaldığı için beyin cerrahi gittik bıngıldak ile ilgili sorun görmedi fakat hiperaktivite olduğunda şüphelendi ve çocuk nörolojisine gitmemizi önerdi. Gerçekten çok aşırı hareketlilik var çok üzgünüm nasıl bir yol izlememiz gerekiyor merak ediyorum ?
Yagmuraslan ilknurcelik Hareketlilikten kastınız nedir? Benim oğlum da çok hareketli nasıl anlaşılıyor merak ettim
MaviNil ilknurcelik Hiperkaktivite den nasıl süphelendi ki? Öyle 10 dk lık gözlemle koyulabilinecek bir teşhis değil,hemen üzülmeyin. Ne gördü de yönlendirdi acaba?
Offpuff ilknurcelik okul çağına geldiğinde ilaç verilşyor şuan çok küçük olduğu için verilmez büyük ihtimalle enerjisini boşaltabileceği alanlara ağırlık verebikirsiniz spor , jimnastik gübi
merviss19 Benim oğlan da 4,5 aylık çok hareketli. Uyumakta hep güçlük çekiyor hemen uyanıyor. Doktor olabilir ilerde bilemem demişti. Bebeklerde gerçekten bunu anlayabilir miyiz? Kafam karıştı huzursuz oluyorum
Ekaya merviss19 benim bebeğimde 5 aylık aynı şekilde dün artık kesin hiperaktif deyip ağladım 😔 doğduğu günden beri resmen emekliyor aşırı hareketli aynı anda ayaklarını elleri oynuyor hiç durmadan uyumuyor derin dalamıyor çok üzülüyorm 😔