Meryem18s Alkan56 Ben yaptım tam 27. Haftada :) 100 gün küvöz de kaldı. Solunum desteği aldı. 600gr doğdu. Şimdi 20 aylık :)
Aselllin Alkan56 kusura bakma ya heycanlaip yazdm birden 27 haftalk serklja oldum 31 haftaya girerekn dogum yaptim yanlis yazdim hakkini helal et
Alkan56 Aselllin helal olsun ne dmeek. Peki bebeğiniz ne kadar küvöste kaldı solunum cihazına bağlandı mi acaba
Alkan56 Aselllin benim de 10 gün oldu doğum yapalı halen solunum desteği alıyor durumu nasıl bebeğinizin peki
Gizgiiiz Alkan56 1 aydır küvezde solunum makinasından çıktı emme refleksi oluşması ve biraz kilo alması lazım dedi doktoru şimdilik iyi yolunu gözlüyorum 🥰
Alkan56 Meryem18s ağızdan mi aldı solunum desteğini kaç gün aldı hatırlıyormusunz acaba. Allah bağışlasın evladınızj inşallah. Darısı bize de inşallah 🤲🤲🤲
sulekzl Meryem18s bende 25+5 dogum yaptım 800 grm dogdu enfeksiyon vardı benden gecmiş suan bitmiş ilaç vs kesilmiş kilo alımı ne zaman başladı
Alkan56 Gizgiiiz inşallah bir an önce alırsınız kucağıniza sizde bizde 🤲🤲 ne kdar solunum cihazından destek aldı ağızdan mi burundan mi aldı acaba