rmysa06 Kızlar bebeğim 2 buçuk aylık olmak üzere ama hala 90 cc mamayı bile tek seferde bitirmiyor 50 içiyor mesela 1 saat sonra 30 içiyor totale baktığımda yeterli miktarda alıyor bence 3 saatte 90-100 arası alıyor mesela ama tek seferde bitirmiyor iştahlı bi bebek değil sanırım ondan kaynaklı kilosu da sınırda biraz zaten sizin bebekleriniz nasıl yalnız mıyım bu konuda acaba :(((
Bebekcercinli23 rmysa06 5 aylık 120 cc içiyo saatlerini düzenleyin mesela 1 saat sonra şu kadar içiyo demişsiniz onu vermeyin 4 saatte bir içirmeyi deneyin benim kızımda içmiyodu 4 saatte bir vermeye başladım güzel içiyo İçmediği zamanda asla zorlamadım
sultanb rmysa06 tam açılmadan veriyor olabilir misin? Benimki öyle yaptığım zaman hepsini bitirmiyor ama acıkma sinyallerini vermeye başlayınca veriyorum hepsini bitiriyor. Ama şu dönem sıcaktan daha az yemeye başladı
rmysa06 4 saatlik uykudan uyanınca bile en fazla 70 falan alıyor zaten uykuda acıkmıyor mu açana diye düşünmeye başladım çok nadir 90 ı tek seferde bitirdiği
Esraaltayyyyy rmysa06 Gündüz 2 - 2.5 saatte bir veriyorum. Mama içtikten 1 saat sonra falan acıktığını hissedersem 30 daha veriyorum. Tek sefer versem 150 160 da içiyor ama kusuyor fazlasını.
evva17_ Aralıkları acmazsaniz içmez kendi bebeğinden biliyorum. 60-90 arası içiyordu 2 aylıkken sonra 3 saatte bire çıkardım beslenmesini 90ml bırakmadan içmeye başladı. Şimdi dört saatte bir içiyor 150ml bu hafta geçtik (3 ay,12 günlük)
rmysa06 90 hazırlıyorum bitirmediği için bende mama bozulmadan vermeye çalışıyorum o yüzden 1 saat sonra alıyor bazen tekrar hazırlamıyorum yani aslında evva17_
rmysa06 evva17_ peki nasıl düzenlediniz mesela 60 aldı diyelim kalanı döküp 3 saat sonra tekrar mı 90 hazırladınız
evva17_ rmysa06 evet öyle yaptım kalan mamayi döktüm. ağzı değdiği için kullanılmıyor bir daha. Bakteri üretebiliyor. İçtiği kadar icsin 3 saat sonra birdaha hazırlayın eğer yine 90 icmezse üç saat sonra 60 hazırlayin. Sonrakinde 70 verin azar azar çoğaltin. Mide genişlememişte olabilir çünkü.
caniminicib_ rmysa06 her bebek farklıdır ya buna takılmayın bence bazısı 150 içer bazısı 90. 150 içen ile sizin bebeğinizin kilosu farklıdır bir kere. 3 saatte bir verin siz 2 saatte acıkmıyordur demekki acıksa emin olun içer