tubiiik_ silaa66 ayın halısı eğitici köpek cingaraklar hışırtılı kitaplar renkli kartlar diş kaşıyıcı bebek arabası için asılan ayuncaklar
hayalperest2310 silaa66 çıngırak hışırtılı kitaplar olabilir zaten çok küçük olduğu için fazla bir aktivite olmuyor siz konuşun sevin öpün bol bol ben öyle yapmıştım
tubiiik_ silaa66 3 ayından sonra salyası akmaya başlar diş etmeleri kasınmaya baslıyor o dönemler ellerini agızlarına sokuyorlar
ArvenMom silaa66 o var oyun halısı var piyanolu oyun halısı var fisher price masalcı tırtılda var beşiğinde asılı maymunu oyuncak diş kaşıyıcı ben ana kucağıda aldım ama elektirikli tercih etmedim aşırı hayat kurtarıyor özelikle evle ilgilenmem gerektiğinde
ArvenMom silaa66 valla çok seviyor kendi kendini sallıyo oyuncakları var önünde tvden de siyah ekran çocuk şarkıları açıyorum çok seviyor çığlık atıp agulanıyor
silaa66 ArvenMom sıyah ekran aa bende acayım aklıma hıc gelmedı normal telefondan acıyorum eşim bi kac kere televızyondan actı oraya bakıyor hemen kapattım sıyah ekran yazınca cıkıyormu