Hanimlar bebeginizin kiyafetlerini kac derecede ve hangi deterjanla yikiyorsunuz ben dalinin bebek deterjanini kullaniyorum ama makinanin çıkış suyunda sabunlari erimemis sekilde cikiyor sizdede öyle mi köpük olmuyor sanki ya siz neyle yikiyorsunuz
Egemeneslihan hacı şakirin sabun tozunu kullanıyorum ama sanki oda güzel yıkamıyor gibi yemek lekeleri çıkmıyor tam 🤷♀️ Friendly tüm lekeleri çıkarıyor diyor arkadaşım 40 derecede yıkanıyor çamaşırlar..
Egemeneslihan 30 derecede dalin veya roxy ile yıkıyorum kalıntı olmadı hiç şimdiye kadar
Egemeneslihan ben Hacı Şakir sabun tozu denedim fiyatı artınca dalan roxy aldık ondan çok memnunum kir bırakmıyor hiç bi de 60 dk da yıkıyorum 60 derecede
Egemeneslihan Roxy ile40. Derecede canım .bir sıkıntı yaşamadım .
Egemeneslihan ben başında dalin sıvı detarjanını ve yumuşatıcısını kullandım sıvı detrrjanı asla leke çıkarmıyor şimdi roxy granül sabun ve dalin yumuşatıcı kullanıyorum hem az koysamda mükemmel köpürüyor renkliyi canlı beyazı da kar gibi yapıyor yumuşatıcı kullanmamın sebebi sadece deterjan olunca sert geliyor bana çamaşırlar biraz ondan kullanıyoeum ve tek leke yok tavsiye ederim
Egemeneslihan Ben hacı şakir’in Granül tozunu kullanıyorum. Yumuşatıcı olarak da Bingo sensitive beyaz olan. İkisinden de memnunum. Sadece önlüklerindeki ıspanak lekeleri en son çıkmadı. Sanırım 40 derecede yıkadığım için çıkmadı. Bir dahakine 60 derecede yıkamayı deneyeceğim.
Egemeneslihan ben e bebeğin Baby & me markası %100 bitkisel leke çıkarıcısı ve sıvı deterjanını kullanıyorum 30 derecede 30 dk yıkıyorum hem güzel kokuyo hemde mis gibi çıkıyor öneririm 🤗👍🏼
Egemeneslihan bende dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum çok çok memnunum kaka lekelerini dahi ki Genelde en zor çıkan leke onlar çıkartıyor annemde yıkadık bazı kıyafetleri benim evde yıkadıgı gibi yıkamadı evet deterjan önemli ama aslında en önemlisi çamaşır makinamız içini bir temizleyin ben haftada bir iki sirke ile boş çalışıyorum bebek programında yıkıyorum kıyafetlerini oğlumun biraz uzun sürüyor 3.5saat kadar ama tertemiz mis gibi yapıyor hatta kendi eşyalarımı bile dalinle yıkamaya başladım çok çok memnunum o derece
Egemeneslihan 40 derece dalin kullanıyorum bende ama hiç köpük fln kalıntılarla çıkmadı🤔
Egemeneslihan Bende ebebek in markası baby&me kullanıyorum.yumuşatıcı ve deterjanını.Kokusu falan çok hafif,güzel.Biz yeni ek gıdaya başladık.Çok batık olanları önce elimle çiteliyorum öyle atıyorum makineya.30 derece 1 saatte yıkıyorum.Bazen kendi beyazlarımda bile kullanıyorum.Memnumum.
Reckless canım sabun tozu makinada kalıyor mu? Bende bu aralar sabun tozu kullansam mı diye düşünüyorum ama bazı yerlerde çamaşır makinasının sabun tozunu eritmediğini okumuştum öyle mi?
Emine Ben herşeyinden memnunum ama biraz solduruyor 😐
Emine kalinti yok ama köpük falan olmuyor ya
Balannesi soldurma yapmadi da sanki sabun seklinde ya erimiyor dogru düzgün köpük olmuyor anlamadim
Köpüklü çıkıyorsa sonrasında bir de deterjansız yıkayın. Durulama olsun.
Kızlar bu dalinin bebe yağını kullanıyorum ben havlusuna battaniyesine falan bulaşmış sanırım lekesi cıkmıo nasıl cıkarabilirim bi fikri tecrübesi olan var mı ?
Esrabayrakdar lekelenmeler nasil peki
Yasedem yumusaticida dalin kullaniyorum bende bitince dalan roxt alim bari ya
Egemeneslihan böle ara ara yuvarlar şeklinde havlusu sorun değilde battaniyesi daha önemli benim için
Esrabayrakdar anladim canim bizimde havlumuz siyahlaşmış gibi de dedim sozinde mi oyle
Egemeneslihan aynen öle bizm havluda o yolda ilerlio nasıl cıkcak bilmiorm 😕
Esrabayrakdar bende kaynanam kara bir yere asmis sandim bir daha attim makinaya yıkandıktan sonra daha da artti sasirdim demek ondanmis
Nurdanhakan kaynanamda kaliyorum bebek programi yok deterjanida sanki kullanilmamis gibi disarida gördüm sasirdim temiz oluyor zaten o konuda sıkıntı yok
Egemeneslihan makinayı bir kez boş çalıştırın mutlaka sonuç alırsınız