2girlsmom Kızlar yarın akşam çayına misafirim gelecek kuru dolma patatesli börelçk etimek tatlısı yapacağım. Bir çeşit daha yapayım diyorum tatlı tuzlu farketmez ama kolay bir şey olursa sevinirim 😬 önerilerinizi bekliyorum 😘
Minikkusuumm 2girlsmom karışık kızartma üstüne domates sosu menune güzel uyar Geçen yemeğe misafirim vardı ama sadece mercimek çorbası ve kendi yaptığım Kayseri mantısı hasladim ortayada kuru dolma kıymalı pide karışık kızartma havuç tarator salata yapmıştım
Gamzeliff 2girlsmom buğday salatası olablr yoğurtlu yada yogurtsuz içine mısır,kozlenms biber,maydanoz,dere otu,turşu vs
Belisso Bi çeşit de kurabiye tarzı yapabilirsiniz. Çörek otlu minik kurabiyeler güzel oluyor. Kandil simidi de olabilir
KalkBiCayKoy Minikkusuumm karışık kızartma üstüne domates sosu menune güzel uyar Akşam çayıyla karışık kızartma arasındaki bağı anlamaya çalışıyorum 🤯
2girlsmom Minikkusuumm benimki çaya geliyor herkese ayrı tabak yapıcam karışık kızartma olmaz sanırım😊
Minikkusuumm 2girlsmom aksam çayını biz kızlarla yaparız genelde 5 6 gibi 5 çayı şeklinde o yüzden yazmıştım