Benanneoldummm Tcherchi uonibaby 7 in 1 kullanıyoruz katlanabiliyor arabada taşımak kolay oluyor çok memnunuz
kasimonbes Benanneoldummm onu bende gördüm ama yurtdışından geliyormuş hemen gelecek bir site var mı?
B1elf Merve_bolat babyhope almıştım motorsiklet olandan pembe yaz başında aldım hergün biniyor 19 aylık daha yetmiyor tekerlerjni siliyorum evde de oyalaniyor baya kornası var müzik çalıyor
OptimusPrime Merve_bolat sunny Baby bunu almıştım. Hala varmi bilmiyorum:) Satıyorum zaten işimiz bitti ilgilenen olursa yazsın özelden 🙈
Marbling35 Merve_bolat bende globber kullaniyorum pahali biraz ama ilerisi icin cok mantikli 2 tekerlege kadsr dusuyo bi kere aliyosunuz cocukla beraber oda buyuyo sanki:))
mucizemoglummmm Merve_bolat Merhaba çok severek Alman marka Kindercraft Aveo 5 i 1 arada kullandım ve satıyorum. İsterseniz dolap sayfasına bakabilirsiniz. 2 yaz mevsimi kullandım. Akülü araba isteği başladığı için satılık sıfır gibi 😊
zeynepdurunun_annesi Hesireanne merhaba nasıl katlanıyor bisikletiniz? 🌸 e bebeğe baktım tükenmiş dolap uygulamasında var ama katlanmıyor demişler
Hesireanne zeynepdurunun_annesi yani alttan mekanizması var çekiyorsun katlaniyor o sistemi bozulmuş olabilir
Ness23 Globber kullanyorum.Çok memnunum ama gördüğüm kadarıyla benim aldığım fiyatın iki katı olmuş.Çok fonksiyonlu aslında
AngelMotherr Merve_bolat pandali bana ağır geliyor derken görüntüsü vs. Gollober modelleri daha iyi hem kendin sürüyorsun bebek büyükse kendisi hemde scooter oluyor du galiba 2.el bakmak lazım ya bende istiyorum 😆
Asyamummy Tcherchi aldık Hepsiburada sitesinden güzel ve kaliteli katlanması da aşırı avantajlı oluyor ve çift yönlü sürülmesi de çok avantaj sağlıyor. Çok fonksiyonlu bisiklet. Tavsiye ederim.
Neseekokcen Merve_bolat uzun zamandır takip ediyorum Bekliyorum almak icin stok yenilemiyorlar Belki 2 ayı geçik böyle