Tursununannesi Bebeğim 18 günlük geceleri gaz sorunu oluyordu, sağlık ocağı mestil yazdı. Yorumları okudum kimse memnun değilmiş. Nurse Harvey’s Duydum 18 günlük bebek için uygun mudur ? Kullanan var mı
Senamoms Tursununannesi benimde bebeğim 54 günlük ilk zamanlarından beri sab simplex kullanıyorum bence daha etkili
[silindi] Tursununannesi en iyisi kesinlikle al kullan canim oglumda onu kullaniyordum cok faydasini gormustum kizim dogunca doktor sab siplex verdi asla ise yaramadi hemen gidip nurse harveys aldim ve sukur rahatlatti😊
Azraada58 Tursununannesi bizde onu kullandk onun yanı sıra relactaz kullandık cok iyi geldi kızım resmen gaz kolikti
Babyyyy2121 Tursununannesi biogaia kullanıyordum bitince Nurse Harvey’s aldım bin pişman oldum daha beter gaz sancısı çekiyor bebeğim ıkınıyor resmen tekrar gidip biogaia aldım rahatladı
Adensura [silindi] bende sam simplex kullaniyodum nurse yi onerdiler aldim bebegimde asiri derecede ikinma ve huysuzluk basladi 1 haftadir acaba damlanin etkisinden mi☹️
Yamanbali Forbiome minies d kullanıyoruz probiyotikli olduğu için hem gaz hem de d vitamini olarak doktorumuz başlatmıştı. Nurse harveys kullanmamızı istemedi içeriği temiz olmadığı için
1gulceninannesi Tursununannesi biz de o kadarken kullanmaya başlamıştık. Ben en çok ondan fayda gördüm diğer gaz ilaçları işe yaramadı. Bünyeye göre değişiyor deneme yanılma biraz bu gaz ilacı işi…
Petitoos Tursununannesi ben iki defa kullandım ikisinde de aynı gün sıvı bir şekilde kakasını yaptırdı ama çok uyku yaptı bebeğimde kullanmadım bi daha o yüzden
Mevos1423 Tursununannesi her bebekte damla farkeder bize metsil iyi gelmişti nurse harvey bieoga da kullandım metsil daha iyi gelmişti deneyerek bulanan bi şey maalesef bu gaz damlaları
[silindi] Adensura damla zaten gazı kesmek icin bi damla oyuzdenn ikinma ondan degildir muhtemelen atak haftasindasiniz atak haftalarinda huysuzluk huzursuzluk cok oluyo 😊
Juniorozturk Tursununannesi ben kullandım 30 günlükken falan başladım hala da kullanıyorum 2. Şişemiz çok memnun kaldım. Aynı zamanda metsil de kullandık ikisini bir arada kullanmayı önermişti doktorumuz, metsil güzel kaka yaptırıyor bağırsak boşaltmaya bayağı iyi yardım ediyor ikisi bir arada bayağı rahat ettik biz