Nur321 Kızlar bagaj bölümünde büyük bavuluma vücut spreyi kozmetik sıvı şeyler falan bıraksam sorun olmaz demi birde hediye olarak parfüm falan götürcm acaba alırlarmı çıkarırlarmı (el bagajına değil yalnız )
Ayssss1 Nur321 ay valla bilmiyorum ama benim pegasusta vucut spreyimi valizden cikartmislardi thy istanbuldan konyaya giderke orj parfumumu valizden cikartip gozumu. onunde varile atmisti 🙄
Ayssss1 Nur321 yanima aldigim bavulumda yapmislardi galiba uzun sure oldu bende bilmiyordum sok gecirmistim 🤣
SelimZeynep Birkullanici bu bilgiden eminsiniz demi 🙂bende çocuğun termosunu kabine alırlar mı diye onu düşünüyrdum
umutomer3800 Nur321 el bagajında sıvı mıktarınız var 200 ml bırsey alamıyorsunuz yanınıza ama ekstra büyük valıze koymanızda bır sakınca yok dıye bılıyorm
CizerBirAnne Nur321 bagaj bölümüne verecekseniz sorun olmaz. Yanınıza aldığınız çantada olursa almıyorlar. Sadece bebekli yolcularda sıvı kısıtlaması olmuyor ama onda da yine parfüm falan kabul etmezler.
Cerenoymk35 Nur321 Şehir dışında okuduğum dönemlerde büyük valizde sorun olmuyordu. Şampuan, parfümler, kremler vs. dolduruyordum ben. Fakat el bagajında benimde vücut spreylimi alıp atmışlardı..