Minejjan Erva_01 3ay 3 günlüğüz 8700 gram🤷 anne sütü alıyor sadece . Anne sütü aldığı için herhangi birşey olmaz dedi doktorum mama alsaydı mamayı biraktirirdi 😆
BurcuMasal Bunu doktorunuz daha iyi bilir Doğum kilosunu bilmeden ayda kaç kilo almış bilmeden yorum yapmak doğru değil bence.Benim kızım 5500 kilo 2 ay 26 günlük.Ama 2480 gram doğmuştu mesela anne sütü alıyor sadece
Omerligunler Omerinannesi34 ot maşallah benim oğlum da ömer 4 kilo doğdu 4 aylıkken 8730 du 6 aylık kaç kilo olur acaba 😂 sadece anne sütü alıyor maşallah ama az alır bu ay diye düşünüyorum sizin ki azalmamış kilo alımı
Esramelis Bebekler 4. Aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor zaten ama sağlıklı beslendiğini anlamak için her ay en az 500 gr almalı
BurcuMasal Minejjan Oh maşaallah ne yiyor ne içiyorsunuz ne sıklıkla besliyorsunuz benim kızım elinden gelse memeden ayrılmayacak ama 2buçuk ayda 3 kilo aldı
Omerinannesi34 Omerligunler hahah Ömer olunca mı böyle acaba :) bizde hala azalır diye bekliyoruz. Yalnızca anne sütü ile bu şekilde. İri doğan bebekler böyle oluyormuş. 75 cm 11 kiloydu 6. Ayda bakalım 10 günde almamıştır diye düşünüyorum 🤣
KerimalpinAnnesi Benim bebeğim 4.200 grm dogdu suan da 4.aylık 6.800 grm kötümü sizce iri Bi bebek ti ama az kilo alıyor sankı 😏 anne sütü ve mama ile besleniyor
Omerinannesi34 BurcuMasal iri doğan bebekler fazla yiyor tatlım. Ondan protein ağırlıklı besleniyorum. Sebze ve meyvelerle destek veriyorum hepsi bu.
Minejjan BurcuMasal normal ne yiyosan öyle , ekstra bişey yapmıyorum 20 günlükken 5500 olmuştu zaten 🤷🤷🤷😆