sabirsizbebek15 Bugün sağlık ocağı vegaferon damla verdi. Dr da daha önce ferrum yazmıştı bunlardan kullanan varsa yorum alabilir miyim ya da siz ne kullanıyorsunuz
Miniminnak sabirsizbebek15 vegaferonda paraben var ferrumda da varmis kullaniyodum biraktim pekmez kullanıyorum ben artık
Bernaaazynp sabirsizbebek15 bize de önerdi ebe elinde kalmamış dr ferrum önerdi . Şu paraben olayı olmayan ilaç yok mu allahaşkına gerçi nekadar korumaya çalışsak da biryerlerden muhakkak alıyorlar ama neyaparsın işte ana yüreği.
MerveOzt sabirsizbebek15 ocean microfer hiç bir kan danlasını kabul etmeyen bebeğim bunu severek içiyor. İçeriği de temiz
Hepigirl Bestiron kullanıyoruz biz paraben yok , vegaferon ile bebeğimin kakasında kan gördük onu hemen bıraktık
Emreersavas sabirsizbebek15 doktorum sağlık ocağını önermedi, o marka ham yumuşatılmamış. Bebeğe ağır geliyor dedi. Ben 2gün kullanmıştım huysuzluk kusma vs yaptı bırakmıştım. Yorumlarda daha çok sidefer görmüştüm. Doktorum da direk onu verdi sabah başlayacağım