egecimherseyim 21 günlük bebeğim var gece son beslenmesinde 11 gibi 60 cc mama veriyorum. Gece 4 gibi anca uyanıyor. Bu arada uyadorıp beslediğimde kusuyor. Normal mi zorlamalı mıyım bilmiyorum
Yusufff-41 egecimherseyim normal canım mama uzun süre tok tutar anne sütü gibi kolay sindirmiyor ben gece yatarken mama veriyordum dört beş saat kesintisiz uyurdu o arada bende uyur dinlenirdim geri kalan zamanda emzirirdim sık sık uyanırdı
minikoglummmmm egecimherseyim daha çok küçük 60 CC çok fazla onun midesi için o yüzden kusuyor mide basınç yapıyor ve çıkarıyor
minikoglummmmm egecimherseyim daha çok küçük 60 CC çok fazla onun midesi için o yüzden kusuyor mide basınç yapıyor ve çıkarıyor
Annegizem Daha çok küçük annesi midesi küçük az az sık sık beslemende fayda var ve kusuyosa mutlaka ya reflü yatağı yada yatağı eğimlendir alttan destekle ben ona çok dikkat ettim şimdi 6 aylık olucaz çok şükür reflümüz hiç olmadı
egecimherseyim minikoglummmmm doktorumuz 60 cc önerdi bi de gündüzleri sıkıntı yok gece uyandırdığımda kusuyor