Çok etkilendim ara ara postlardaki o paranormal olayları falan biraz okuyordum sonra korkmaya başlayinca okumamaya karar verdim etkileniyorum diye bugün sabah 5 gibi oğlum beşiğinden uyandı yanıma geldi ev çok sıcak heralde sıcaktan uyandı bilmiyorum yanıma yattı o uyumaya başlayınca bende sırtımı döndüm tam gözümü kapattım uykuya dalacakken kulağımda çok kaba sesli bı erkek sesi lann dedi böyle ama nasıl bagriyor gözümü açtım oğlum tekrar uyandı neyse onu uyut besigine yatırdım yere bornoz düşmüş o bornozu uyku halimle ayak gibi gördüm iyice korkmaya başladım besmele çekip tekrar uyudum uyuduktan sonra rüyamda ailemin evindeyim tam hatırlamıyorum rüyayı keşke görür görmez buraya yazsaydim bendede böyle bişey var hemen unuturum rüyamda birisi beni öldürmeye çalışıyor ama kim olduğunu göstermiyor ben annemgilin balkonunda oturuyorum evin önünde arabayla geçiyor beni gözetliyor arabayı da gösteriyor ama kim olduğunu göstermiyor sonra bı şekilde beni yalnız yakalayıp boğazımı falan sıkmaya çalışıyor zar zor kurtuluyorum elinden kusura bakmayın hatırladığım kadarıyla anlatmaya çalışıyorum ordan burdan oluyor biraz ama neyse böyle yastık gibi bişey vardı onun içinde de gizli kamera koymuş bu gözetleyen kişi bizim evdekiler o yastığa dokunuyor ben hemen ellerinden alıp bağırıyorum o bizi gözetliyor içinde kamera var diye yastık Da o kadar ağır ki anlatamam neyse abim uyuyor ben abime diyorum ki sakın uyuma bak bu fırsat bekliyor beni öldürür diye ama abim nasıl oluyorsa uyuya kalıyor sonra hemen o kişi üstüme atlayıp beni boğmaya çalışıyor abi diye bı bagriyorum ben sana uyuma dedim diye ama abim hala uyanmiyor sonra bı uyandim artık hiç böyle kabus görmezdim nasıl olduysa artık karabasan mi cinmi artık tövbe estağfurullah neyse uyandım tekrar uyudum bu seferki de biraz çok karışık bı tane erkek var uzun boylu sarışın mafya tipli bu seferde bu beni öldürmeye çalışıyor oğlum kucağımda böyle oğlumla bı AVM ye gidiyoz sonra ordan çıkıp böyle ev gibi desem değil harebe gibi de değil değişik bı yer oraya gidiyoz sonra annemgil annemgilin bı akrabası var hem komşuları hem akrabası onlarda var ailece arada kapıya bı polis geliyor gidiyor bana bakmak için hani oldurmeye çalışıyorlar ya ondan sonra neyse hep beraber oturuyoruz kendi annem oğluma biberon almış ama biberon demeye bin şahit ister böyle cam kavanoz gibi değişik bişey bende anneme diyorumki anne yanlış almışsın diyorum elinden alıyorum sonra kalkıp kapıya doğru gidiyorum polislere falan bakmak için ordaki bı kaç kişi diyorki biz senin yerine bakıyoruz sen git içeri otur dyorlar sonra tekrar kapıya cikiyorum polisler benimle muhabbet falan ediyor gülüyoz ediyoz bana sorular falan soruyor sonra o mafya tipli erkekten bahsederken birden o çıkıp geliyor birden beni boğmaya çalışıyor böyle arkadan ip gibi biseyle sonra ben bunu kandırıp elinden kurtuluyorum sonra o evden de kaçıyorum koşarak beni tekrar yakalıyor boğmaya çalışıyor sonra yanımda bı kaç kişi daha var kız kardeşim vs kız kardeşimle bu erkeği kandiriyoruz onun bir dalgın liginda biz onu boğmaya çalışıyoruz ben hem boğmaya çalışıyor hemde tekme tokat dovuyorum kız kardeşim de boğazına ip yada poşet gibi bişey arıyor o esnada bu yere yigiliyor ben hala kafasına falan ayağımla tekme atıyorum sonra polisler falan geliyor bunun üzerine böyle battaniye gibi bişey ortuyorlsr ama bu ölmemiş sanki uyuyor gibi arada gözünü açıp bana bakıyor gülüyor vs sonra ben ordan da tek başıma kaçıyorum polisler mi birisi ordan diyorki orda bı söz soyledi sonra ben uyandım ama sözü hatırlamaya çalışıyorum havalarda çok soğuk ya hani rüyamda o beni öldürmeye çalışan kişiyle ilgili diyorlar ki o şimdi o kadar rahatki sıcacık yatıyor vs tam hatırlamıyorum buna benzer bişey saçma sapan normalde her gece nas Felak bütün duaları okur yatarim ama regldan dolayı okuyamadım acaba ondan mı böyle gördüm diyecem ama bu benim suçum degilki reglim sadece o mesele kulağıma lan diye bagrildiginda bu ilk kez olmuyor bana hep oğlum uyuyacağı yada uyanacagi zaman nebilim düşeceği zaman falan diyorlar hani çocuğa bak gibisinden vs çok saçma ama çok etkilendim