Caspergrl Annelerim biz bu gün aşıya gittik rota ve menenjit aşısı olmaya hemşire ağzına bir anda hepsini döktü ve taşırdı bebeğim çoğunu sildik peçeteye sonra bize dil altından almıştır alacağını dedi hepsini içmedi ama sizce öylemi yada başına gelen var mı
Ruzgarveannesi1 Caspergrl merak etmeyin bir şey olmaz rotadan sonra kussa bile bir şey olmaz demişti bize hemşire
ALPARSLAN_bey Caspergrl ilk rota asimizi yaparken çok dikkatli dökmüştü hemsiremiz ziyan olmasın hepsini içsin diye
Eminekybtl Caspergrl nşye öyle bi anda hepsini döktü ki bizim hemşire azar azar içirdi hep güzel bir Şekilde
minikmucizem34 Caspergrl bize doktorum özellikle emzirme kusmasın ilacı demişti ama burda bazı anneler bir damla bile alınca etkili oluyor diyorlar yine en doğrusunu doktora sormak tabiki
Buket57 oglunun_anasi biz de dün yaptırdık rota ve menenjit aşılarımızı,geceden beri ateşle uğraşıyorum.😔 fiyat rota 1396 menenjit 1675 verdik.
Fatmaergin Buket57 Menenjit adı nimenkris ve bexsero bunlar mı yapılması gerekli kac aylıkken yapılıyor rotavirus ve bunlar aynı gün mü yapılıyor?
Fatmaergin Buket57 pazartesi günü 3 aylık olcak oğlum yan etkileri varmi ve ateslenirse calpol mu veriliyor
Buket57 Fatmaergin benim kızım 3 ay 8 günlük dün yaptırdık rota aşısı ve bexsero menenjiti birlikte oldu.
Buket57 Fatmaergin normalde diğer aşılarda yan etki olmamıştı bizde ama kızımda dün gece ateş yaptı menenjit ateş yapar demişti doktorumuz zaten,6 saatte bir calpol verdim şu an iyi çok şükür. 3 ay 8 günlük dün yaptırdık bizde rota aşısı ile birlikte.
Caspergrl @ALPARSLAN_bey işte bizde öyle yapar diye düşündük bocalama hepsini döktü bebek nasıl yutsun hepsini ben ondan iyi içirirsin vallahi😏
Caspergrl @Eminekybtl ne bileyim anlamadım ki bebek bu nasıl yutsun yani söyledim orada oda alacağını dil altından almıştır dedi geçiştirdi başka biri olsa orada farklı olurdu
Caspergrl @Balbebekim bizde yeni 3 olduk bizim doktorumuz tavsiye etti ilk kızım rota oldu çok çekti o yüzden ne demek olduğunu bildiğim için yaptırdım doktor tavsiyesi ile
sezer2022 Caspergrl menenjite doktorumuz gerek yok dedi ama ben yaptırmak istiyorum canım o da mı ağızdan?? Sağlık ocağı doktor imzası olmadan menenjit yapmayız dedi 🤦🏼♀️
Kekendkend Rota aşısını bende hemsıre ıle bırlıkte yaptım ozellıkle kusmamasını ıstedı bende yavaş yavaş verdı bı süre de kaldırma dedi kusmasın ardında süt ver mutlaka hepsını yutsun dedi