Teomom1 Merhaba arkadaşlar. Oto koltuk araştırıyorum. Arabamızda ısofix yok ne yazık ki. Isofiks özelliği olmayan koltuklar hakkında çok bilgi bulamıyorum. Kullananlar var mı? Varsa markası ve özellikleri nedir? Şimdiden teşekkür ederim. 🌺
Artemiss_ Teomom1 yoyko bear kullanıyoruz memnunuz. İsofixsiz ve isofixli olarak kullanılıyor. Bizde yok diye bunu aldık öyle kullandık sonra şans eseri bulduk isofix varmış takıp öyle kullandık 😂
Ilky01 Teomom1 merhaba biz de yeni baktık joie modelleri de hem isofixli hem isofixsiz kullanılıyor demişti ebebekteki çalışan bir bakın isterseniz farklı bir arabada isofixli de kullanırsınız hem
Teomom1 Artemiss_ peki ısofix olmadan yatırma pozisyonu kullanılabiliyor mu? Kime sorsam ısofiks yoksa sabit koltuk diyor 🥺
Artemiss_ Teomom1 hayır 3 kademesi var kullanabiliyorsunuz normal araç kemerini iyice sabitliyorsunuz bir daha cıkarmıyorsunuz zaten. O kademesini kullanıyorsunuz sadece 360 derece dönme özelliği var onu kullanamazsınız kemer takılı olduğu için o da gerek olmuyor zaten aylardır isfoxli kullanıyorum 1 kez 360 derece çevirmedim 😂😂
Ilky01 Teomom1 evet bize önerdikleri bold R Modeliydi yatabiliyor. Genelde hepsi yatıyor zaten ama açısı farklı tabi bir de araç içi genişliğiniz de önemli bence
Teomom1 Artemiss_ ya ben işe giderken bebeğimi anneme götürücem. Arkada tek olacak. Uyursa yatırırım rahat olur diye araştırıyorum. 😇