Oğlum 4 buçuk yaşında boyu gayet iyi ama bu yaşına kadar ne yaptıysam ne yedirebildim nede kilo aldirabildim şimdi kardeside var 5 aylık huyu suyu çok değişti bu yüzden kreşe verdim ve dil terapistine de gidiyor konuşamıyor tek tük kelimeleri var ama cümle kuramıyor faydasını görüyor muyum evet görüyorum yani bilmiyorum o kadar çok ilgileniyorm ki kendimi yipratiyorum artık etrafımdaki komşular yeter artık kendini helak ediyosn kendi haline bırak diyorlar sürekli kendi haline bıraksamda olmuyor denedim ne yiyor ne içiyor kardeşi yokkende inatla konusmuyordu psikiyatri bile sana karşı biseyi var seninle inatlasiyor dedi herşeyde ağlıyor beni görünce çok farklı oluyor duş aldırmıyorm kıyameti koparıyor yemek zaten hiç yemiyor ne yapsam yediremiyorum deli olmama çok az kaldı sadece makarna pilav yiyor başka bişe yediremiyorum çocuğuna artık kemikleri sayılıyor kahroluyorum artk yavrumu böyle gördükçe içim parçalanıyor aglamadigim bı gün yok kreşe gidiyor eve geldiğimde hüngür hüngür agliyorm ben nerde hata yapyorm diye ama gözüm gibi bakyorm evladima çok emek veriyorm ama benmle olan inadını bir türlü kiramadim hiç sözüm geçmiyor bı ortamda bişe yapsa yapma oğlum bak yanlış yapıyorsun dedikçe daha çok yapıyor ne olur bı fikir verin nasl düzelecek bu çocuk nasl iştahını açabilirim nasl kilo aldirabilirm kafayı yicem artk düşünmekten saç kalmadı kafamda