DenizAsaf Arkadaşlar sanırım bir sorun veya değil başına gelen bilen var mı. Oğlum 3.5 aylık ve ¾ gecedir saat 12 de bağladığım bez sabah 6 ya kadar temiz oluyor beslenmesi devam etmesine rağmen. Gün içerisinde ama en az 6 tane çişli bez alıyorum. Bu arada oğlum 21 günlükken sünnet oldu. Normal mi bu yaşayan var mı dr soracağım elbette ama sizinlede konuşmak istedim bi. He bu arada kilosunu düzenli baktırıyorum herhangi bir sorun yok
asel16_hurmuz DenizAsaf gece beslenmesini uzun saatlerde ve az besleniyorsa ondan olabilir benimde kızım tam 3 aylık ben 2 saate bi besliyorum yoksa dediğiniz gibi benim kızımında besi kuru temiz oluyor uzun saatlerce beslemedigim zaman kaç kilo peki Şuan bebeğiniz
Summerwine95 DenizAsaf ben geçen haftalarda yaşadım bu durumu hatta bazen yine oluyor havalar çok sıcak olduğu için susuz kaliyorlarmis.Gece uyanmazsa besle demişti doktorum şimdi 2 kere kalkiyor
DenizAsaf asel16_hurmuz benim dr artık 4 saate bir beslene bilir sizde dinlene bilirsiniz dedi ve biz şuan onu yapıyoruz. Oğlum 6.850 gr şuan
Lilyumfokimum Bende gece uyusun diye uyanmadıkça beslemiyorum kupkuru oluyor canım bezi. Uyurken, uyanır uyanmaz da dolduruyor bezi. Ben de doktora danışacağım ama bildiğim gece uykuda yapmaması normal kabul ediliyor.
Summerwine95 DenizAsaf evet bezi tertemiz çıkıyordu.Hele 2 gün sabaha kadar hiç uyanmamisti sağolsun bu hafta 2-3 kere kendi kalkıyor🤣
Ezzzzi Benim de öyle bir sıkıntım vardı , hastanede her şeyine bakıldı , bir şey çıkmadı. Doktor da aynı şekilde hava sıcak , bebekler terleyerek de atıyor , demek ki susuz kalıyor demişti
Glgn_Aybrk @DenizAsaf geceleri çiş yapmıyorlar uykudayken sabah uyandığında hepsini bir yapıp bomboş bez bir anda doluyor oğlum 4 ay 18 günlük 2. Ayından beri böyle