Uzayyy Kan şekeri düşüklüğü , tansiyon düşüklüğü ve bunun gibi sağlık problemlerinden dolayı görüyorsunuz . Emzirirken olması da çok doğal . Bebek sizden herşeyi çektiği için kan şekeriniz düşmüştür . Bol sıvı tüketin
Farya_momm Sedaayaz2525 o bendede oluyor kız gözümü birden açınca her yer paril paril sanki yıldız dolanıyormus gibi
Momonlyn Yeni-anne22 Özellikle Allah’ın sesini duydum demesi 😑 Bisey diyecem korkudan diyemiyorum ben sustum 🙊😅😅😅
Biribiri Aselinm ya bende gordum simli parlak seyle doldu butun oda ama gozlerum bozuluyo sanirim diye yorumladim bende bide emzirirken tansiyon duseblyo
Aybarss00 Sedaayaz2525 ayy ben inanıyorum neden diye sorarsan bende yenı doğum yaptım sezeryan oldum ama canım böyle uzanarak yatamıyorum ki benı o kadar korkuttular ki işte bebeği bol bol emzir sarılık olmasın işte battaniye ağzına gelmesın diye bende hep oturarak uyudum bir gün çocuğu aldım emzirdim meğerse ben uyuklamışım 2 3 dakka bü baktım bebek kucağımda yok beşikte uyuyor o zaman korkudan öldum varya kim koydu nasıl gitti beşiğe hiç bilmiyorum ki aileden biri koymadı alsalardı fark ederdim o yüzden inanıyorum ve çok korkarım böyle olaylardan ama zaten melekler var
[silindi] Halimea böyle birşey nasıl mümkün olabilir? Peygamberler arasında bile yalnızca peygamberimiz ve Hz.Musa Allah’la konuşabilmiştir. Onların dışında hiçbir peygamberin böyle bir ayrıcalığı yoktur. Kaldı ki sıradan kullar olarak bizlerin böyle bir sahneye şahit olması asla mümkün değildir. Zaten diyalog bile fazlasıyla tuhaf. Peygamberimiz Allah’ın emri ortadayken buna teslim olmayıp “ne yaptıysam engel olamadım” diyecek biri mi? Peygamber de olsa kul olarak engel olamayacağını bilmiyor mu? Bunu peygamberimize nasıl yakıştırabiliriz? Ümmetini ne kadar çok sevse de Allah’ın yazdığı kadere elbette boyun eğer. Kısacası böyle bir diyaloğa şahit olmak zaten mümkün değil ama yazılanları okuyunca gülmeden edemedim 😊🌺
aybikreis kahvepres Güldüm kusura bakmayın ya. Allah ve peygamber konuşması mı duydunuz yanlış mı okudum, hem de Türkçe mi konuşuyordu
Deniz06 kahvepres tüylerim diken diken oldu. Allahım sen ne büyüksün. Benim bebeğim de küçüktü ama kaç aylıktı hatırlayamıyorum şimdi ama dönmeye başlamıştı. Bir akşam koltukta oturdum ayağımda sallıyorum. Oğlum uyumuştu ayağımdayken benim de tam içim geçiyordu kii 4-5 tane farklı ses duydum. İsmimle sesleniyorlardı. Sırf ben uyuduğumda oğlum düşmesin ayağımdan diye beni uyandırdılar.
ikikereannee Sedaayaz2525 ne desem yalan olur belki çok uykusuzluktan falan olmuştur belki de dediğin doğrudur bilemeyiz
Mrvll Momonlyn evet bende ona şaşırdım. Duydugu bir ses olabilir ama Allah’ın sesini demesi doğru değil mümkün değil çünkü
Sadebayann Sedaayaz2525 bana hep olur özellikle yorgunken havada uçuşan parlak noktalı şeyler hatta ben elimle yakalamaya çalışıyordum ve bunu yaparken çok huzurluydum
Sadebayann Bence o melek değil o senin ruhun rüyada bedeninden çıkıp rüya alemine giriyor ruhun sen tam uyanacak gibi olurken onlara rast geliyorsin ben çok yaşadım kime anlattiysam deli diyor ruyalarini net hatırlar mısın gerceklesirmi
Noname21 Sedaayaz2525 gözünün üzerine basınç yaparak uyuduysan elini koymuş olabilirsin üzerine yatmış olabilirsin o yüzden de olabilir