Zuleyha12 19 ay kız bebeğim var 9700 boyu ise 78 cm Kilosu değil ama boyu çok takılıyor kafama Ben 160 eşim 176 Ne yapmalıyım Uyku düzeni yeni yeni başladı Bir yaşından sonra iştahsız oldu Hadi dertleşelim:)
Ayssss1 Zuleyha12 25 aylik kız 12.500 gr 90 cm 13 200 du kilosu zayifladi bu ara hic birsey yemiyor vitamin degerleri falanda normal cikti bende onu kafaya takiyorum dogdu dogali emmesiydi mamasiydi yemesiydi hep doyurmaya calistim bir duzeliyor ⅔ ay guzel yiyor sonra yine bozuluyor. Yememesi birsey degil saglikli olduktan sonra ama inanin yemek yemedigi zaman o kadar huysuz oluyor ki herseye mizildiyor ne istedigini bilmiyor herseye sinirleniyor o beni daha cok yipratiyor ama duzenli beslendigi zamanlar keyifli bir çocuk
Vera01 Zuleyha12 Kızım 18 aylık 9400 kg boy 78. İştahsız bir bebek yese de kilo alımı çok yavaş .kan değerlerine bakıldı herşey normal.gece Saat başı kalkar.anne baba olarakta uzun değiliz.ben 1.67 eşim 1.70.
Arvensimay Zuleyha12 6600 kilosu boyuda 62 cm kizimin 4.aya girmesine 8 gun kaldi uyku duzenini oturttuk 1 aydir gece uyuyor gunduz kisa uykular yapiyor…
Zuleyha12 Hepimiz tabiki en önemlisi sağlık diyoruz ama elimizden gelen en iyisini yapıp sonuç almasını istiyoruz haliyle ama böyle geride kalınca da insan çok kafaya takıyor
minikoglummmmm Zuleyha12 eşiniz ile sizin boyunuz kisa o yüzden bebeğinizin boyu genetik takmayın bence