Areliskoo Kızlar oğlum nerdeyse 8. Aya girecek doğduğunda avent in 0-6 ay ni almış dim 6. Aydan sonra 6-12 ayını aldım ama 2 numarayı kabul etmiyor ve diliyle itiyor bu durumu yaşayan var mı ya da yanlış zaman da aldım merak ediyorum.
Cns15 Areliskoo bizde aynıyız 9 buçuk aylık maalesef hala bebeklik emziğini kullanıyor uyurken kullanıyoruz sadece o yüzden dr sorun olmaz dedi gün içinde istemiyor emziği
tubiiik_ Areliskoo 19 aylık 0-6 kullanıyoruz 6-18 hiç kabul etmedi uykusunda bile denedim kusmustu oyuzden zorlamıyorum
Denito Areliskoo aynı sorun benim kızımda var :) avent dışında emzik kullanmıyor ve sadece 0-6 ay emziğini kullanıyoruz şuan halen . 13 aylığız . Sanırım 12 ay olanlar biraz büyük damak yapısı yada alıştı o sebepten
Birdunyabircennetannesi Areliskoo 26 aylık 0-6 aylık emzik kullanan bebemle posttan ayrılıyorum djjdjdjdj
Areliskoo @Birdunyabircennetannesi ahaha maşallah 🧿 6 aydan sonra olan tüm başlıklar da sorun bence 😃 biberon da da 3 damlaya geçtik onda da durmadan boğazında kalıyor akışı hızlı diye
Areliskoo @tubiiik_ bende bir uykuda deniycem yarın istemez se zorlamam tabiki de benimki de emziği ememiyor büyük geliyor iki tur ağzında emzik dönüyor sonra düşüyor 😊
Ucansupurge Areliskoo asla 6-18i kabul etmedi daha yayvan oldugu içindir diye düşünüyorum. 18aya kadar 0-6kullandi. +18 olanlari aldım onu kabul etti hemen.
Areliskoo @tubiiik_ belki de pazarlama taktiği dir tam bilmiyorum ama çünkü biberon başlığında da aynısını yapıyor