Leblebi_tozu Hanımlar bebeklerinizin baş düzgünlüğü için ne yapıyorsunuz. İlk doğduğunda bilemedim sürekli sol tarafına yatıyorsu sonradan sağ tarafına da çevirdim ama sol biraz daha eğri gibi duruyor zamanla toparlar mı ?
Edaltundag Leblebi_tozu kaç aylık bebiş? Ben de aynı hatayı yaptım şu an düzeltmeye çalışıyorum 3.5 aylığız doktor düzelir diğer tarafa yatır sürekli dedi
aylinpala Leblebi_tozu ben bol bol yüzüstü yatırdım yan yatırdım sırt üstüne çok nadiren yatırdım kafasının şekli maşallah çok güzel oldu oğlumun
Babymom__ Leblebi_tozu kafa şekil verici yastık alın kzıım 4 aylık olduğunda kafasının arkası düz gibiydi hemen alıp denedim faydası oldu şimdi top gibi kafası var 😄
tubasd Leblebi_tozu 3 ayliksa düzelir Allah’ın izniyle diğer tarafa doğru yatırın aybi yone yatmaya alıştığı için çevirmeye çalışabilir kendini arkadan destekleyin dönmesin gündüzde kafa sekli için yastık satılıyor onlardan kullanin
Babymom__ Edaltundag Kafa şekil verici yastık alın kzıım 4 aylık olduğunda kafasının arkası düz gibiydi hemen alıp denedim faydası oldu şimdi top gibi kafası var 😄
Leblebi_tozu aylinpala yüz üstü yatmak istemiyor denedim bir kaç kez. 2 aylık olmamıştı nasıl olmuş anlamadım yüzüstü yatırdım birkaç dakika sonra başını yatağına dönmüş boğulacak diyr çok korktum .
Elifelifelif aylinpala yüz üstü yatırmak tehlikeli değil mi, bebeklerde pek önerine bir pozisyon değil öyle okumuştum , benim bebeğim de hep sırt üstü yatıyor kafasının arkası düzlendi bu yüzden yan yatmayı da sevmiyor 😒
Edaltundag Leblebi_tozu düzelir düzelir merak etme ben 1 haftadır neredeyse sürekli yatırıyorum dönmesin diye arkasına yastık koyuyorum fark etmeye başladı bile çok şükür
Edaltundag Leblebi_tozu benimki de asla yüz üstü yatamıyor çok denedim boğulacak gibi oldu dediğin gibi böyle alıştı
Leblebi_tozu Babymom__ trendyoldan baktım ama kaliteli gibi değil nerden aldınız siz marka söyler misiniz
Edaltundag Babymom__ ya ben onu aldım ama havalar çok sıcak olduğu için kafası aşırı terliyordu kullanmadım :(
Babymom__ Leblebi_tozu ayy yok ya doktorun dediğidüz yastıklardır valla kız faydası oluyor bak 1 ay kullan sonucuna bak bana dua et
aylinpala Elifelifelif kontrollü bi şekilde yatırıyordum zaten 2 ay 21 günlükken dönmeye başladı. Gece uykularında yatırmıyordum sadece gündüz uykularında😅