Sonbahar01 Hanımlar kan testi yaptım. Kanda çıkmadı. Hastanedeki Dr henüz çok yeni olabilir yarın bile artabilir beta dedi. İçime oturdu. Plansız bir gebelik olabilir çok tedirginim. Kan da çıkmayıp sonra hamile olduğunu öğrenen varmı aranızda.
Meloo41 Sonbahar01 silik çizgi var kuzum benımde kanda cıkmadı 3 gun sonra kan verdim o zaman cıktı ydı
Sonbahar01 Yesillimon kafayı yicem ya bende görüyorum. Üstelik özel hastaneye gittim yarım saate sonuç çıktı kan da çıkmadı.
Sonbahar01 Yarın erken gebelik testi yapıcam. Diğer gün tekrar kan vericem. 1 haftadır mide bulantısı ve kasık ağrısı var. Adetim düzenli değil.
Sonbahar01 Meloo41 ay bundan bahsediyorum işte. 🥺 Rabbim hayırlısını versin ama bebeğim çok küçük tek başıma gurbetteyim eşim de yoğun çalışıyor. Kan testi yaptırdim hemen ama mutmain olamadım ya. Nasıl test de çıkar da kanda çıkmaz. Ya dakan da yoksa neden testte silik çizgi gibi.
Sonbahar01 Yesillimon 5.0 canım oradaki Dr henüz çok yeni olabilir de yarın dabeta artabilir dedi içim içimi yiyor yine
Yesillimon Sonbahar01 kız o zaman var çünkü ben 4.44 öğrendim mom daki arkadaşlar henüz çok yeni yükselir demişlerdi gerçekten öyle de oldu hamileydim
Sonbahar01 Beyzanurkuzu_ çok tuhaf ya belirsizlik çok kötü 🥺 özel hastaneye gittim hâlen içimdeki öküz kalkmadı
Yesillimon Sonbahar01 Evet 5 ten yukarısı sayılıyor ama cok çok yeni gebelikler de bu değerlerde çıkabiliyor normalde 4.44 sonuca göre hamile olmamam gerekirdi ama hamileymisim 😃büyük ihtimal sende de gebelik var 2 gün sonra kan testi yaptır yine hatta yarın bir gebelik testi daha yap çizgi daha belirgin olur hatta
Beyzanurkuzu_ Sonbahar01 erken gebelikler kanda çoğu zaman çıkmıyor birdaha kan verdiğiniz de çıkar bence benimde beta artıp artmadığına baktılar defalarca 2 hafta içinde tavan yapmıştı🫠
Sonbahar01 Yesillimon çok haklısınız tüh valla kan da net olamadık. Yarın bol bol test alırım artık 😂 2 gün sonra da kan veririm. Ya içimden bir ses var diyor hiç bu kadar emin olamamıştım. Ama korkularım ile yüzleşmek istemiyorum inanın kendime güvenmiyorum.