Ecemnurmom kızlar bu paranın ipatal olacağın soylemislerdi şuan böyle yazıyor neden acaba vereceklermi
Anne0312 Ecemnurmom bende sosyal yardımlardan yararlanmak istiyorum nasıl başvuru yapabilirm.nereden acaba
mutsuzanne__ Ecemnurmom çoğu kişinin iptal olmuş ama öyle iptal değil senesi bittikleri için tekrar sosyal yardım kurumuna gidip güncellemeleri lazım
asianbaby2019 Ecemnurmom ya kusura bakmayın çok soru soruyorum ama taşınma derken anlayamadım Açıklayabilir misiniz ?
Ecemnurmom asianbaby2019 durum olmadığı memlekete tasinacagim soylemdim taşımak istediğim söyledim sonra bana diğer ücreti tamamlayıp ucuretiniz alabilirsin dediler biz de o ücreti tamamlaymadigimiz söyledik iptal olacak dendi ama bugün de böyle gördüm
asianbaby2019 Ecemnurmom çok teşekkür ediyorum açıklamanız İçin umarım alırsınız ücreti en kısa sürede
mutsuzanne__ Ecemnurmom hmm ben sizinkinin aile yardımı zannettim taşınma yardımıymış ama sonuçta ödeme kabul edilmiş daha karta aktarılmamış bir kaç gün sonra net belli olur zaten