Nrgzzz Kızlar bebeğim 6 buçuk aylık bugün sünnet oldu. Sünnetten sonra çişini yapmış ama sonra hiç yapmadı daha. Açıyor müdür ki ondan mı yapmadı daha. Şimdi uyudu ara ara ağlayarak uyanıyor sanki çişi var yapamıyor gibi düşünüyorum.
Htc4504 Nrgzzz aciyordur yapar ilk çişini yaptıysa korkmayın calpol verebilirsiniz ağrısı vardır çok geçmiş olsun
Sumeyyekses Nrgzzz ben 2 aylıkken yaptırdım bi gece ağlayarak uyandı ama acı çeker gibi bezini açtım çişini yaptı rahatladı çocuk arada bezini aç bekle bence rahat yapıyolar o zaman
Goktugbey Nrgzzz bezine vazelin sürebilirsiniz pipisine yapışmaması için rahat eder. Krem kullanıyorsanız onlarda etkili. Ayrıca dediğiniz gibi ilk gün çok normal böyle şeyler
Nrgzzz Htc4504 doktorumuz 6 saatte bir vermemizi söyledi. Verince rahatlıyor etkisi geçince yine ağlıyor. İnşallah gece uyanmaz
Nrgzzz Sumeyyekses hehh tam istediğim cevap bezini açınca sanki enfeksiyon kapacakmış gibi hissettim. Ondan çok bekletmedim.
Htc4504 Nrgzzz çok huysuzlanir çok ağlarsa 4 saatte bir verebilirsiniz zaten bu geceyi atlatın ondan sonra hiç bilmeyecek
Htc4504 Nrgzzz insaAllah altacaksiniz içiniz rahat olsun bu gece ağlar miziklar sonra iyiki yaptırmışız diyeceksiniz merak etmeyin