ikicocukluAnne_ Esranurrdenizz1 1 aylıkken 4 bucuktu ama 3 buçuk doğdu 53 cm di çok iyi kilo almış sizinki de
Esranurrdenizz1 Umena ya 48 yada 50 cm doğmuştu yanlış hatırlamıyosam şuan 56 cm olmuş ama bu aldığı kilo neresine gitti çözemedim 🤣
Cicekaysenur Her bebeğin kilo boy persentili çok farklıdır birbirinden.Lütfen anneleri böyle bir yetersizlik duygusuna düşürmeyin.Bebek kilo boyu yarıştırmakta vazgeçin artık.
Ensensr13 Cicekaysenur yaw bi salın her postun altına aynı yorum. Belki kadın mutlu oluyordur. Yarıştırmak için kimsenin böyle bir post açacağını düşünmüyorum.
Esranurrdenizz1 Cicekaysenur neden çocuğumu başkalarıyla kıyaslayayım yarıştırayım? Benim kızım bana özeldir ne benim kızım nede başkasının çocuğu başkasıyla kıyaslanmaz kıyaslanmamalı. Çok yanlış düşünüyorsunuz
balkaymak__ Cicekaysenur merak etmiş kız niye böyle yorum yapıyorsun nolmuş yani kıyas mı yapmış hayır bebeğini merak etmiş burdan duymak istemiş karışmayın herşeye
Esranurrdenizz1 ikicocukluAnne_ çok sağolun sütüm var emziriyorum mama takviyesi günde bir kere yada hiç vermiyorum. Ama çok çabuk acıkıyo acaba sütüm mi yetmiyo yoksa sütün besin değeri mi düşük anlayamadım ama iyi kilo aldıysa sütüm yarıyo besin değeri de yarıyordur dimi
ikicocukluAnne_ Esranurrdenizz1 benimki de aynı bazen gazdan da emmek istiyorlar maşallah çok iyi almış ebe bana kesinlikle mama verme çok iyi almış dedi mama vermeseniz de olur bebeklerimiz aynı almış kiloyu yarıyor sütünüz üstelik ilk ay düşüyor bide bi hafta hiç alamıyorlar onu da düşünürsek çok iyi 🧿
Esranurrdenizz1 ikicocukluAnne_ yok benim bebeğim hiç kilo vermemiş doğduğu günler hatta almış demişti doktorum
Esranurrdenizz1 ikicocukluAnne_ ya şuan bebeğiniz de uykuya direnme uyuduğunda 10 dk içinde uyanma varmıydı? Şuan bebeğim uykuya direniyor uyusa da hemen uyanıyor ayrıca gereksiz ağlama krizlerine gırıyo normal değil mi
ikicocukluAnne_ Esranurrdenizz1 aynısı oldu bizde de şu an yine oluyor ama bi hafta öncesinde daha çoktu koyduktan on dakika sonra uyanıyordu doymuyor sanıyordum gaz sancısından yapıyormuş şimdi düzeldi sayılır 2 ay 10 günlük
ikicocukluAnne_ Esranurrdenizz1 biogai ve zinco kullandım 2 ay sonra baktım damla vermeyince daha iyi vermedim kendi öğrendi yapmayı şükür daha da tetikliyor gibime geliyor damlalar