yagmurkokusu_ Kızlar takip etmeden takipçilerini görebileceğim bir uygulama var mı çok acil ‼️ Hayat mayat meselesi
sadekahve_bitter yagmurkokusu_ instagram ne kadar hayat meselesi olabilir ki Yani önemli birşeyse girin bakın
tazeannis_ yagmurkokusu_ öyle bir uygulama yok bildiğim kadarıyla, fake hesap açıp takip edebilirsin bence
yagmurkokusu_ sadekahve_bitter önemli demekki yazmışım sonuna sorgulayacağına bilgin yoksa yorumun da olmasın.
sadekahve_bitter yagmurkokusu_ istediğimiz konuya yazmakta özgürüz size sormayacam heralde yazıp yazmamayı
yagmurkokusu_ tazeannis_ açamayız ya onun için takipçi kasmak filan gerekiyor öyle bir gizlemiş ki giremiyoruzz
yagmurkokusu_ almilabuss ne kadar ki birine bakıp çıkacağız isteyene devir edebilenden olsun dkdndmdm
yagmurkokusu_ Mtbuaaa valla sonunda blog birini bulursam ettirmeyi düşünüyorum 😂 bana çetelesini çukarsın diye
baykuskiz_ yagmurkokusu_ benim sayfam var ordan takip edip bakabilirim vermek isterseniz. Tabi karsi taraf kabul ederse
yagmurkokusu_ Mtbuaaa etmiyor kişisel normal bir hesabı farklı bir kaç hesaptan denedik blog hesabı olsa eder sever öyle şeyleri
baykuskiz_ yagmurkokusu_ yani onceden baktigim uygulama vardi ama suan kullanilmiyor sanirim. Bide bilgileri falan aliyor o uygulamalar hesap riske giriyor. Uygulamalara çok guvenmeyin
yagmurkokusu_ baykuskiz_ var birtane takipçisiz onunla denesek olur mu ki acaba giderse gitsin blog hesabı çok takipçisi yani minimum 600 filan yeterli
yagmurkokusu_ sadekahve_bitter senin özgürlüğün benim postumda işlemez güzelim üzgünüm özgürlüğünü başka postlar altına yaz 😂