emospoyraselcuk Boyabatta yaşıyorum şimdilik😊 Çok fazla bisey beklemeyin. Malum kiralar her yerde çok pahalı burasıda öyle ama ilçe büyük ev bulursunuz sıkıntı olmaz. Hastanesi yeni çoğu bölüm var. Sosyal yönden çok bisey beklememek gerek. Alınsa sormak istediğiniz varsa sorun ben cevaplarim
nibado emospoyraselcuk çocuk için uygun kreş, oyun alanı, park vs. nasıl? Çevrede gezilecek yerler ne durumda göl falan var mı eşim balık tutmayı çok sever 😃 kiralar fazla biliyorum peki evlerin durumu nasıl yaşanılır mı
emospoyraselcuk nibado çocuk için uygun kreş var birkaç tane bende önümüzdeki bahar oğlumu oyun grubuna yazdıracam inşallah 2 yıldır burdayım ama inanın hiç hı gole gitmedim ama olduğunu biliyorum. Ben boyabatin tam merkez8nde oturuyorum açıkçası bize park uzak yakın olanına da eşim gitmeyin diyo biraz olaylı bir ilçe eşim emniyet personeli.
emospoyraselcuk emospoyraselcuk gezilecek yer merkezde çok alternatif yok aslında ama Sinop bir saat mesafede kolaylıkla gidilir gelinir hem orası daha güzel.
emospoyraselcuk emospoyraselcuk evlerin dur7muna gelince yeni bina çok ama eskide çok biz iki sene önce zor bulmuştuk takdir edersiniz ki şuan tam tayin dönemi ama istediğiniz gibi bir yer bulabileceğiniz i umuyorum
emospoyraselcuk nibado bu konuda konuşmak istemiyorum bundan kusura bakmayın ama olayı bitmeyen bir ilçe aklınıza ne gelirse öyle diyim