aylizinannesiii Kızlar bu şurubu kullanan var mı kızım ateslendiginde ateşi düşmezse yarım ölçek ver dedi doktor bı kere çok etkiliymiş hiç kullanan var mı acaba
PatronBebek aylizinannesiii dolven gibi buda ibuprofen içeriyor. Iyi bir ateş düşürücüdür. Geçmiş olsun
Drysmsn aylizinannesiii evet çok etkılı bır ateş düşürücü çok da ıyı Kuzuma vermıstı doktor faydasını gördük
Yaseminazizbebek aylizinannesiii ben kullandım oğluma 2 yaşında şuan veriyorum ve öncesinde 1 buçuk yaşındayken de vermisdim yarım ölçek verdim fazlası zarar olabilir
PatronBebek aylizinannesiii bi yan etkisi olacağını sanmıyorum. Bir çok kişinin kullandığı ilaç. Kaç çıkıyor ateşi
aylizinannesiii PatronBebek ateslendiginde 39dan aşağı indirmiyor calpol ve dolven o yüzden ateslendiginde bunu deneyelim dedi inşallah ihtiyacımız olmaz ama olursa diye sormak istedim çok teşekkür ederim 💗💗💗
aylizinannesiii Drysmsn günde bir kere mi dedi sizede o şurup etkisi geçince calpole mi devam ediyorsunuz ateş yükseldiğinde
Drysmsn aylizinannesiii başka bır ateş düşürücüdür gerek kalmamıştı bu şurup dırek düşürmüştü bızde Günde 2 kez dıye hatırlıyorum