edafmo bak üzülme lütfen gözlerim doldu okyunca benim de doğum yaptığımın 2. Günü sütün az dediler daha 2 gün hemen mama kullan dediler nasıl travma oldu bende bunu anlatamam kimse anlamaz yeni anne olan dışında. Benim de oğlum 2 aylık sürmeli emiyor benim de iki memeden şu an o kadar çıkıyor yapıcak birşey yok mama yiyecek olmazsa ama sen benim yaptıklarımı yapabilirsin ben faydasını gördüm sakın üzme kendini lütfen. Hastanem bana bir çay önerdi o da etkili bende aktardan anason,kişniş,rezene,kimyon aldık biz bitki şeklinde evde kullanılan tozlardan değil onları her gün kaynamış 1 lt suyun içine hepsinden yarım çay kaşığı koyup demliyorum içiyorum sonra solgar kullanıyorum bir de bestlak ama ben bunları düzenli kullanmadım kullandığım günler nasıl etkili. Bir de dut pekmezi yemeni tavsiye ederim annem bir kaseye pekmezi koyuyor içinde bir top tereyağı ben onu ekmekle yiyorum tatlı istediğinde ya da gün içinde . Dut suyu da çok yapar o da etkili oldu bir de denedin mi bilmem bulgur pilavı . Sen üzülme en önemlisi de bu eksiklik yetersizlik hala etrafımda benim Allahım nasıl yetecek mi korkusu . Bende işe başlayacağım 2 gafta sonra çok süt sağamadım mesela fırsat vermedi emdiği için rabbim kolaylık verecek sen üzme kalbini 🌸