Yazilimcianne Larinaz evet bende o kısmı düşündüm, bir de sanırım onda oturmayabilir bu ara tek derdi ayakta durmak hanımefendinin🤭
Farahzeynep Yazilimcianne evet, havuz gibi eğleniyor kızım, bir de gayretli vuruyor ki ellerini görseniz 😂
Ayaniz Yazilimcianne 5 aylıktan itibaren kucagımda yıkıyorum.. yere oturuyorum dusakabinin içine eşim evdeyse su tutuyor ben sampuanlıyorum sonra ona veriyorum kurulayıp giydiriyor ben duş almaya devam.. kucagıma ıslak havlu koyup bebegi onu üstüne koyuyorumki kaymasın diye..
Sariiannee Yazilimcianne Geç bile kalmışsın canım😊Ben oğlumu banyoda havlunun üzerine oturtuyorum ve tıkıyorum 😊
Zuzuuu Yazilimcianne Yıkama aparatları var alt kısmı vakumlu oturtma aparatlı biz ondan kullanıyoruz memnunum
Dykdyk Yazilimcianne Ben altı aylık olunca küvette kucağımda yıkamaya başladım desteksiz tam oturmaya başladığı zamanda oturduk iki dakikada yıkıyorum hemen çok rahat oluyor
Doruk12 Yazilimcianne bebeğim 9 aylık 5 aylık olduğundan beri banyoda kucağımızda yıkıyoruz ya babası alıyo ya ben.
Srpzngn Yazilimcianne 7,5 aylik,5.ayindan beri kucagimda oturtarak yikiyorum kaymasin diye havlu koyuyorum.Ama sampuandan sonra cok dikkat etmek lazim cok kayiyor.Zamanla profosyonellestim😄
[silindi] E bebekten Yumusak bebek kuvet banyo sungeri alip koyuyorum bebek kuvetinin icine, bebek kuvetinide banyonun icine tabi hem poposu usumuyor kalin oldugu icin hemde kayma olasiligi sifira iniyor bayada kullanisli bisi tavsiye ederim.
Mahinursmr Yazilimcianne ben duşakabinin içine havlu serip kızımı oturtuyorum gayet rahat oluyor tavsiye ederim 😊