Kubra_77 Sevgili anneler merhaba 50 günlük bebeğim var doğduğundan beri sık sık tükürüğü genzine kaçıyo nefesi gidiyo bazen öksürüp kendi düzeliyo bazen ben müdehale ediyorum bu durumu yaşayan veya bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Sare3437 Kubra_77 onceki gun basima geldi ve bebgim nefessiz kalmisti cok korktum doktora danistim reflu yatagi aldim iki gundr rahat uyuyor
egesmommm Kubra_77 bebeğim üç aylık her gün oluyor nerdeyse parmağını emip tükürüğünü artırınca yutuyo bir iki kerede boğazına kaçıyo normal bi durum canım 🤗
Hilall94 Kubra_77 Benim bebeğimde 15 günlük ağzında tükrük birikiyor bazen püskürtüyor bazen de öksürüyor nasıl çözüm bulabilirim bende bilmiyorum
Kubra_77 Hilall94 Yani sanırım bi çözümü yok 50 gündür malesef bizim sık sık oluyo uykusunda daha çok oluyo tükürüğünü biriktiriyo birden yutarken nefes alamıyo int baktığımda gazlı bebeklerin genelde tükürüğü köpüklü olduğu için bu sebeble genzine kaçarmış geçici diyolar umarım geçer 🤲🏻☺️☺️
Kubra_77 egesmommm Umarım en kısa zaman da geçer canım☺️ gece olunca uykumdan uyanıyorum bazen duymam diye aklım çıkıyo doktora gittiğimde sorucam bakalım yine bi içim rahatlasın🤲🏻☺️
Hilall94 Kubra_77 bunu bilmiyordum teşekkürler bide bebeğiniz ses çıkarıyor mu uyurken sanki nefes alamıyor gibi hıhhh sesi yoksa benimkine mi özel
egesmommm Kubra_77 ben dün sordum normal dedi canım benimki gece yapmıyor allahtan eliyle damağıbı kaşıdığında oluyo hep
Kubra_77 Hilall94 Çıkarıyo canım sanırım uyurken bazen nefes almayı unutuyolar birden alınca garip sesler çıkarıyo☺️