Herkese merhaba. Kızım 5 ay 12 günlük 🌸 İlk 3 ay beni emdikten sonra meme reddi yaşadık o kadar şiddetliydi ki ne yaptıysak asla memeye geri döndüremedik (emzirme danışmanı ve ebem ile) Kilosunu az bulan doktorda oldu normal diyende o yüzden hem sütümü sağıp hemde mama vermeye başladım şırınga kaşık biberon vs ama az geldiği için çılgına dönüyordu beni kabul etmediği için en son biberona döndüm aşkla içiyordu ama oda çok kısa sürdü. 2 aydırda biberon mama reddindeyiz uykusunda besliyorum hep ama bu aralar oda çok zor olmaya başladı. İdrar yolu enfeksiyonu vardı ondan içmiyor dedik ama oda geçti gene içmiyor. Doktorum biberonla mamayı kesmemi ek gıda ile devam etmemi söyledi evet 4.5 aylık ek gıda tadımlarına başladık ama hala süt çocuğu olarak gördüğüm için formül mamayı bıraksın istemiyorum. Her çeşit formül mamayı denedim ama kabul etmiyor biberon da değiştirdim ama olmuyor çok üzülüyorum kızımı uyanıkken beslemeyi çok özledim 😔 Her yolu denedim ama belki başka fikirleri olup bana yardımcı olacak anneler vardır diye yazmak istedim🩷 Kızım şu an 6,5 kilo 68 cm. Doğum kilosu 3100 boyu 50 cm hastane çıkışı 2800dü. Son 2 ayda sadece 800 gram almış ki oda benim zorumla inanın başında bekliyorum saatlerce bir yudum içsin diye 🌼
Biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin🌹