tosbiksmoms zelihaertas hicbir doktor yürüteç önermiyor ama ben oğlumu koymuştum. Kizimida koymayı düşünüyorum şu an 4 aylık ama birazdaha zaman geçsin.
1aysekaplannnn zelihaertas ben 4 buçuk aylıkken koydum pişman oldum ayaklarını tam basamadi alcaksanizda en küçüğü den alın ama 7.ayindan itibaren koymanızı tavsiye ederim biraz daha ayak kasları gelistikden sonra
Hobbalayarim zelihaertas valla doktor asla alma dedi. Ama kızım emeklemiyor ve diyor ki beni hep ayakta tutun. Oturunca ağlıyor. Bende aldım. Koydum fildir fikdir geziyor. Şimdi ayakta tutunca adım atabiliyor. Önceden adım atamıyordu. Yurutecle adım atmayı öğrendi resmen. 9 aylık suanda.
Hobbalayarim zelihaertas bence koyulabilir. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum. Çocuk hep yerde oturmuyor kalkmak istiyor. Kızıma çok faydası oldu. Şuan adım atabiliyor desteksiz bir kaç sn ayakta kalabiliyor. İyi ve sağlıklı günlerde kullanın insallah
Zynp1705 Kızımı 8 aylıkken yürütece koydum.şu an 10 aylık ve yürüyor.bir zararını görmedim aksine beni rahatlattı.kızımda yürüteçte mutluydu keyif alıyordu.Gün içinde 30-40 dakika koyuyordum.