EcmelNeva Harika kilo alan ve harika sütü olan biriydim. 1 haftadır anlamadığım şekilde sütümde günden güne azalma yaşıyorum gelmiyor bebeğim aç ağladığı oluyor. Bi ebeden destek alıyorm. Bebeğim 6 aylık oldu dün. Bu durumu yaşayıp süt tekrar gelen var mı
Eylulkelebegi EcmelNeva Solgar in B12 sini aldım bir ebe önerdi banada süt arttırıcı etkisi varmış dün denemeye başladım umarım etki eder.
Senden-bokolmaz EcmelNeva benimde azalmıştı suyu arttırdım Solgar kullanmaya başladım yemeğime daha özen gösterdim şuan maşallah yetiyor 😊
Yeniannee23 @EcmelNeva benim bebeğimde emmiyo sürekli süt sağıp veriyorum 2 gündür bende aynı şeyi yaşıyorum ne yapılır acaba bende burda durayım.
Deryakayraa Bende aynı durumdayım sut sagarak besliyorum surekli ama şu. Birkaç gündür azaldı gibi yoğun tempoda gun icinde fazla yorulduğum zaman oluyor genelde ona bağlıyorum ama bilemiyorum
Deryakayraa Bana tahin pekmez sut yapıyor size de tavsiye ederm mutlaka bide bol bol su suyu biraz az içsem farkediyor sutumde azalma mutlaka 2 2,5 litre ye yakin içmeye çalışıyorum gunde
EcmelNeva Asli1923 sütün bu kadar gitmesini sağlayacak stres yapmadım herhalde bilmiyorum. Evet canım sıkkındı ama hemen azalmasını gerektirecek kadar mıydı bilmiyorum 😔
Snurr00 Bende de aynı problem oldu semizotu salatası tükettim bide suyu az içtim geceleri de çok yorgundum ona bağlıyorum uykumu alamayınca sütüm azalıyor